Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exem békülni akar. Érdekel ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem békülni akar. Érdekel ki mit tenne?

Figyelt kérdés
Felhívott az exem (ő szakított),hogy beszéljük meg a dolgokat. Én mondtam neki jó gyere fel hozzám,itt majd jól megbeszélünk mindent. akkor beleegyezett hogy oké,másnap felívott,hogy mégsem ér rá. egy hét telt el azóta, nem keresett azóta,rám sem írt facen,pedig mindig beszéltünk, és mindig azt kémleli mit csinálok. Ezzel mit akar elérni?
2013. febr. 19. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Unatkozik, és hátha egy szex összejön, és bízik benne hogy te leszel olyan idióta, hogy visszafogadod, aztán ha megint akadna valaki lelép, és megint padlót fogsz.
2013. febr. 19. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok, az nekem csak jó :) amúgy én hívtam fel a lakásomra, és akkor mondta vissza. ez mit jelent?
2013. febr. 19. 16:13
 3/4 micike13 válasza:

Azért hívott fel, mert először hiány érzete volt ( bár függ, hogy mennyi ideig voltatok együtt). Első sorban persze azt akarta, hogy te csak rá gondolj, ő járjon mindig a fejedben: mért hívott fel? mit akart? vajon újra akarja kezdeni velem? ... stb.

Gondolom, még mindig nem hívott vissza. Ezzel bizonyítja azt, hogy Ő irányít, mert te tényleg csak rá gondolsz!

Kérlek ne búsulj ez miatt! Közhelynek hangzik, de találsz majd valakit aki szeretni fog téged és nem csak játszani akar veled.

Örök igazság: Csak a töltött káposzta jó felmelegítve! ( persze az ex-szex is izgi, de nem minden kapcsolat lezárása után jó bele menni egy ilyen dologba ) Tapasztaltam már ezt a saját bőrömön. Ne menj bele a játékába, INKÁBB ÉREZD JÓL MAGAD! Carpe Diem!

2013. febr. 19. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Legkozelebb talalkozz vele nyilvanos helyen. Ha tudsz kuldess mgadnak SMS-eseket. Vagy mas noktol (vagy ha az nem megy, akkor a haverjaidtol) Es mondj annyit, hogy "olyan boldog vagyok most. Ugy zajlik az elet."

Aztan majd raeszmel a kiscsaj, hogy merre/mennyi jatektere van...

2013. febr. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!