Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a férjem és ki akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem és ki akar velem békülni! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én egy 27 éves nő vagyok, 1 éve házas. A férjem a még tavaly nyáron megcsalt az egyik legjobb barátommal, Sándorral. (Sanyi egyébként meleg) A munkahelyemen rosszul voltam, ezért hazajöttem, és ekkor kaptam őket rajta a nappaliban. Összevesztem Sanyival és a férjemmel is. Azóta a férjem visszaköltözött az anyósomhoz, de mostanában ki akar velem békülni, és nem tudom most mitévő legyek. Én még mindig szeretem, de nem tudom hova tenni a viselkedését. Azt mondta csak kíváncsi volt, de már megbánta a dolgot. Én meg kétségek közt őrlődöm.

Nem tudom mit tévő legyek!

2012. jan. 16. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mekkora fake...
2012. jan. 16. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez vagy kamu, vagy neked nagyon elmentek otthonról!

A férjed biszexuális ha ez igaz! És ez majdnem 1 évvel ezelőtt volt! És most jutott eszedbe, hogy elhagyd e vagy sem??!!??

Szereted...okés...ha tényleg szereted ergo ennyire ostoba vagy és nem látsz ki a fejedből, akkor bocsáss meg neki....elvégre nem pinába rakta hanem seggbe egy pasinak... :) úristen....

Beszéld meg vele, hogy biszex e, vagy már totál meleg! Ha a átfordult és meleg lett maximálisan, akkor hülye vagy ha vele maradsz már bocs.

ááhhh mindegy!!!

Én azt mondom vállj el tőle, mielőtt még odapottyant neked egy gyereket is.

2012. jan. 16. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább fake, ez a "Sándorral" rész túl ütős a szövegben :)

Ha igaz, akkor viszont kérdező hidd el, hogy a férjed sokkal kevésbé lehetett biszex, mint kiéhezett. Nem kérdezek vissza milyen volt a szexuális életetek, mert szerinted biztos tökéletes, a megcsalt nők 99%-a ezt mondja, a megcsaló férfiak 99%-a meg azt, hogy lapos volt otthon :)

2012. jan. 16. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!