Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy most úgy érzem, hogy soha nem találok nála jobbat?
Figyelt kérdés
Dobott a barátnőm, aki azt mondta minden perc jó volt, de valahogy nem tud eljutni velem egy szintre amire már el kellett volna jusson. Engem ez nagyon mélyen érintett, mert tényleg minden pillanat csodálatos volt vele, én tényleg azt gondoltam ez örök lesz. Most tanácstalan vagyok, hogy valaha lesz-e még egy olyan kapcsolatom amiben ennyire jól fogom érezni magam, úgy érzem elment életem nagy lehetősége és többet nem lesz ilyen. mit tegyek?2013. febr. 19. 10:52
11/11 anonim válasza:
Nem voltál férfi. Lejön az írásodból, hogy folyamatosan alárendelt kis maki voltál.
Legyél tökös és ne egy kis cafka töltse már ki az egész életedet és határozza azt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!