Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy soha nem találok már tőle jobbat?

Figyelt kérdés

Nem sok ideig voltam együtt a barátnőmmel. 3 hónap sem volt, mégis annyira beleszerettem, hogy már hónapok óta gyötör a hiánya. Elhagyott egy másik pasiért...

Folyamatosan az az érzés kerülget, hogy soha nem találok tőle jobbat. Nem vagyok egy tini és elég egyedi ízlésem van lányok terén. Amikor megismertem, teljesen beleéltem magam, hogy végre megtaláltam, aki hozzám való.

Azóta folyamatosan szenvedek, hogy nem lesz még egy ilyen nő az életemben. Nem tudom mit kellene tennem, hogy elfelejtsem.

Akárki másra ránézek, folyamatosan őt keresem benne.

2012. szept. 4. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Indulj ki abból, hogy elhagyott egy másik pasiért... szóval mégsem volt annyira ideális.
2012. szept. 4. 12:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokszor gondolok erre, de nem segít. :S
2012. szept. 4. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:

idő idő idő és nem búslakodni meg szomorkodni

haverok kocsma bulik kis szórakozás új emberekkel ismerkedni és már el is felejtetted..

2012. szept. 4. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom 2 hónapja és semmi eredménye.
2012. szept. 4. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

akárhányszor eszedbe jut nyomj le 10 fekvőtámaszt vagy fuss 3-4 kilómétert csinálj valami megerőltető mozgást a lényeg, hogy tereld el a figyelmed róla bármi módon

vagy keress hobbit de ne Frodot :D

2012. szept. 4. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
ha elhagyott egy másik pasiért és azt mondod, hogy hiányzik, nem találsz tőle jobbat, akkor te mazochista vagy.
2012. szept. 4. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű...
2012. szept. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!