Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy most úgy érzem, hogy soha nem találok nála jobbat?
Figyelt kérdés
Dobott a barátnőm, aki azt mondta minden perc jó volt, de valahogy nem tud eljutni velem egy szintre amire már el kellett volna jusson. Engem ez nagyon mélyen érintett, mert tényleg minden pillanat csodálatos volt vele, én tényleg azt gondoltam ez örök lesz. Most tanácstalan vagyok, hogy valaha lesz-e még egy olyan kapcsolatom amiben ennyire jól fogom érezni magam, úgy érzem elment életem nagy lehetősége és többet nem lesz ilyen. mit tegyek?2013. febr. 19. 10:52
1/11 anonim válasza:
mmit nem tudsz tenni,tovább kell lépned,el kell felejtened. Ha rendes,normális fiú vagy,akkor lesz még barátnőd,ne aggódj. Nem tudhatod előre,hogy már pedig nem lesz nála jobb! DE! valószínűleg lesz. Csak kérdés,hogy mikor találod meg. Heverd ki ezt a kapcsolatot,aztán indulhat a csajozás,sok sikert! :)
3/11 A kérdező kommentje:
remélem az idő majd tényleg megoldja a dolgot... ő is ezzel jött, hogy majd találok olyat aki tényleg szeret :S
2013. febr. 19. 10:57
4/11 anonim válasza:
Nehéz a felejtés,tudom,de hát ez van,az élet nem mindig habostorta..:D hány éves vagy kérdező?
5/11 A kérdező kommentje:
21
2013. febr. 19. 11:04
6/11 anonim válasza:
Akkor bőven lesz még alkalmad megtalálni az igazit.:)
7/11 A kérdező kommentje:
ha őszintén belegondolok, egyébként tényleg nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, lehet inkább csak attól félek, hogy megint egyedül maradok, csak az a bajom hogy a kettesben töltött percek tényleg nagyon jók voltak, és azt nem tudom csettintésre elfelejteni
2013. febr. 19. 11:11
8/11 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz. Én nem is voltam együtt azzal a emberrel,akiért odáig vagyok,csak kavartunk,de nem lett belőle komolyabb :( és még így is nehéz,ez már több mint fél éve tart.Gonosz dolog ez a szerelem,az a nagy sz*r helyzet..
9/11 A kérdező kommentje:
Igen az ember olyan, hogy már a látszólag jóba könnyen beleéli magát, aztán amikor kiderül, hogy az élet mégis csak a realitások talaján megy, akkor az sokkoló érzés. remélem nem én leszek az, aki még 35 évesen is azt keresi hogy majd egyszer valakivel de jó lesz (túl számtalan ilyen kapcsolaton)
2013. febr. 19. 11:20
10/11 anonim válasza:
Ettől én is tartok. Igaz,még csak 18 éves vagyok,de mégiscsak zavaró,hogy egy normálisnak mondható kapcsolatom volt eddig és az is csak 8 hónapig tartott.. És a láthatáron senki..Mindegy,nem is stresszelek ezen,majdcsak jön,remélem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!