Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műbalhé, vagy tényleg megsértődött?
beféltékenykedett, mert kicsi az önbizalma. ez gyakori jelenség nála.
napok óta ezért nem akar találkozni, alig ír valamit, az is csak balhézás, vagy ha beszélünk telon, akkor is csak balhézik.
én meg már itt magányomban azon agyalok, hogy ezt most esetleg direkt csinálhatja, mert más lehet a dologban?
van, aki ismeri a féltékenykedőket?
amúgy a szakítás óta ő jön hozzám én még nem mertem átmenni hozzá (mert nem merek szembesülni azzal, hogy nincsenek ott a képeink, át van rendezve a kéró és semmi nem a régi)
mondtam már igen, hogy kiforgatja a szavaim, meg hogy amiket mond az valójában nem létezik csak az ő fejében és azokat olvassa rám, meg stb, de azt hiszi neki van igaza, így legtöbbször csak azt várom mikor nyugszik meg magától.
ahhoz hasonlít az egész, mintha valami ellenséget látna bennem, eszembe jutott egy animal planetes bejátszás, amikor a jeges vízben kapálózó kutyát ki akarták menteni és neki kapott az embernek, mert azt hitte az is zsákmánynak nézi.
valahogy így vagyok a barátommal, hogy segítő kezeim benézi valami szamuráj kardoknak.
valahogy nem értek a nyelvén :(
Velem is hasonló a helyzet, épp akartam írni egy ilyen kérdést. Csak nálunk az van,h a közös haveri társaságban van egy srác, akivel alakult valami, de hamar rájöttünk, h nem lesz ebből semmi...és azóta is csak haverok vagyunk, ahogy eddig...mindketten túl vagyunk ezen...és rá egy hónapra jöttem össze vele...és azóta akármikor összejön a banda, halál féltékeny, és utána 2-3 napig nem áll velem szóba....pedig csak annyi h pl megkérdezem, h kér e vizet...és akkor már biztos, h újra akarok tőle valamit, meg nyomulok rá, meg biztos a háta mögött csalom vele....de szó sincs semmi ilyenről, bármelyik másik barátomtól megkérdeztem volna, h kér e vizet, csak épp neki volt üres a pohara ( pultos vagyok, azér figyeltem, h üres e a pohár)... már fél év eltelt azóta, és nem is jártunk, csak alakult, és nem hiszi el,h nem akarok tőle semmit, pedig próbálom kerülni a srácot! És ilyen apróságokat is így túlreagál. És azt nem bírom idegekkel,h 3 napig nem áll szóba velem, úgy,h nem is tudom, mi a baja, azt csak utólag mondja,amikor már lehiggadt,h mer úgy viselkedtem (kiszolgáltam egy vendéget)...
és nem bírom bebizonyítani,h nem csináltam semmit, mert a semmit hogyan bizonyítom be? és miért nem hisz nekem? pedig ezerszer elmondtam neki,h soha se lennék képes megcsalni őt!
én most adtam fel. nem bírom már a háborút. kicsinált.
közöltem vele, ha nem hisz nekem, én nem erőltetek semmit már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!