Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műbalhé, vagy tényleg megsértődött?
beféltékenykedett, mert kicsi az önbizalma. ez gyakori jelenség nála.
napok óta ezért nem akar találkozni, alig ír valamit, az is csak balhézás, vagy ha beszélünk telon, akkor is csak balhézik.
én meg már itt magányomban azon agyalok, hogy ezt most esetleg direkt csinálhatja, mert más lehet a dologban?
van, aki ismeri a féltékenykedőket?
hogy hívogassam azt, aki puszilgatott legutóbb, ne őt.
(volt hogy találkoztam egy ismerős sráccal, aki megpuszilt - nah akkor is leszakadt az ég otthon, mert ezt meglátták, azok elmondták az exnek, de úgy adva elő, hogy majhogynem lesmároltak - akkor speciel kő kövön nem maradt otthon)
szóval megint ezt hozta fel. ami lassan 1 éves sztori.
mármint akkor szakítottunk ez miatt, de most már kibékültünk, csak még nincs kimondva, hogy járunk.
a lényeg a lényeg, hogy nem tiudom, hogy esetleg vaj van a fején és ezért támad, vagy mert megint féltékeny, mert beletapostam a lelkébe azzal, hogy nem jó a szex.
mert ugye ezt is emlegeti, hogy miért kell nekem változtatni, akkor eddig se volt jó?
pont ezt írtam.
aranyosat, meg hogy hiányzik és remélem, hogy holnapra kipiheni az egészet.
(csakhogy tegnap is ilyeneket írtam)
nem tudok elmenni hozzá, mert már nincs kulcsom és azt sem tudom mikor van otthon.
ő idéz engem így, hogy én azt mondtam nem jó a szex.
valójában én azt mondtam, hogy most légyszi ne így, hanem úgy csináljuk.
ő mindent mindig kiforgat.
ahogy az egy éves sztori is ki van forgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!