Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 3 gyerekes iskolazatlan ismerösöm, egy sovany nö, aki piaciaruskent dolgozott romaniaban aztan kiköltözött skandinaviaba ( en is ott lakom ) es most ö egy dusgazdag vele egykoru, tanult sveddel el, hogyan sikerult neki?
Az agyanum h interneten prostitualta magat , mivel azelött több gazdag ferfi atment rajta, es mondta h interneten szedte össze öket , egyik butort vett neki, masik mas draga ajandekot mignem raakadt aferjere akivel lakast vetetett maganak, es az atanultember megis felesegjelöltet latott benne, pedig ö nem titkoltan penzert közösult.
Hanyingerem van a ferfiaktol milyen feluletes rohadtak, es csömöröm van az ismerösömtöl es az emberszeretö "nemes" ferjeböl is,akiegy nemiszervet vett felesegul, mit szoltok,? Mitcsinalt ö jol?
"Hanyingerem van a ferfiaktol milyen feluletes rohadtak, es csömöröm van az ismerösömtöl es az emberszeretö "nemes" ferjeböl is,akiegy nemiszervet vett felesegul, mit szoltok,?"
Nekem meg az ilyen feluletes, irigy, buta noktol van hanyingerem.
"Hanyingerem van a ferfiaktol milyen feluletes rohadtak, es csömöröm van az ismerösömtöl es az emberszeretö "nemes" ferjeböl is,akiegy nemiszervet vett felesegul"
Csak féltékeny vagy, ennyi.
1. Miért a férfiakat utálod ha a nőre vagy irigy?
2. Mielőtt más portáját kukkerolod nézz körül a sajátodon
3. Attól, hogy te balf@sz vagy és nem tudod hogyan kell pénzhez jutni, nem kell mást ócsárolni.
Persze jöhetsz azzal, hogy mert te keményen dolgozol bla-bla-bla... Ahhoz, hogy legyenek igazán gazdagok szükség van igazán szegényekre is. (pont mint te - ha már itt tartunk, köszönettel tartozom neked, hogy a portban fetrengő tested lépcsőként használhattam a gazdagság felé vezető úton)
Szóval inkább használd az agyad, én találj ki valamit, hogy te is feljebb tudj lépni ahelyett, hogy itt utálkozol.
En nem hittem, hogy a diploma agazdagsag letete, apam varta el
es követelte , hogy jarjak egyetemet, en soha nem akartam es nem is dicsekedtem vele, es nem lennek kepes egy ferfitöl koldulni csereben, hogy lefekszek vele, mert, sajna tul buszke vagyok es igy fogok meghalni, es nem, nem vagyok szegeny, de nem szexelesböl van penzem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!