Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét volt tőlem, hogy mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét volt tőlem, hogy mikor a volt barátom haverja köszönt, nem köszöntem vissza neki?

Figyelt kérdés
Miatta szakitottunk mert tele beszelte a volt pasim fejet,ma mikor vigyorogva koszont nem koszontem vissza..
2013. febr. 18. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Le pontozhattok!

De mindenki más... valaki félre tud ilyen dolgot tenni és mosolygósan vissza köszön..de nem mindenki egyforma...ez az én véleményem ha lepontoztok akkor se fogok változni. Ha egyszer sebet ütött akkor nehéz elviselni még a jelenlétét is, hogy igen MIATTA mentünk szét...közben semmi probléma nem volt a kapcsolatban addig míg el nem kezdett irigykedni....

2013. febr. 18. 11:33
 12/14 NagyD1990 ***** válasza:
Ezek után nem is csodálkozom, hogy nem köszöntél neki. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. Ha tényleg miatta mentetek szét, másrészt ha a volt barátodat ennyire lehet befolyásolni, akkor lehet jobban is jártál.
2013. febr. 18. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Világos, hogy ő volt a patkány, de ha úrinő lennél, csak azért is a legszebb mosolyoddal kellett volna olyan vidáman visszaköszönni, ahogy csak tudsz.
2013. febr. 18. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként csak azt lehet befolyásolni akit hagyja magát..
2013. febr. 18. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!