Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a barátom csak szex előtt, illetve közben csókolózik velem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 21:34
1/7 anonim válasza:
Ezt mi sajnos nem tudhatjuk, lehet egy pár ok. Miért nem tőle kérdezed?
2/7 anonim válasza:
Nálam pl az a helyzet, h én pl utcán kifejezetten nem szeretek csókolózni, mert feláll a farkam. Lássuk be, nem túl kellemes egy rúd szalámival a gatyában sétálgatni emberek között. Otthon meg lehet, ha utána lehet is vmit csinálni, mert engem pl aa csók tényleg nagyon felhergel.
3/7 anonim válasza:
Mert ha napközben is csókolóznátok, akkor megkívánna és megint le akarna veled feküdni. Ebből jön az tehát, hogy csak előtte és utána csókol meg. Ez férfi logika, meg kell értened... :D
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem szeret annyira csókolózni. Vagy nagyon felizgatja és nem akar mindig felizgatott állapotban lenni stb... Inkább tényleg kérdezd meg az a tuti.
5/7 anonim válasza:
Én erre a férfi logikára mondom azt hogy lesz*arom és én magam csókolom meg hagy izguljon csak ;) majd elbánok vele.
Amúgy utcán én is csal puszit szoktam adni mert engem is azért felizgat ha smárolunk aztán csak magamat idegelem hogy nem kaphatom meg azonnal XD
6/7 anonim válasza:
nekem pl exem nem szeretett egyáltalán csókolózni, utcán szinte sose, max puszi. Aztán ha fel volt izgatva otthon akkor azért ment a nyelves.
De annak is igaza van aki azt mondta fentebb h a csóktól könnyen be lehet izgulni. Mostani barátnőmmel már egy szenvedélyesebb öleléstől is feláll, nem hogy egy vad csóktól. Szóval utcán kicsit kellemetlen a dolog
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem igazán szerelmes. normális esetben, ha tényleg szerelmes és nem csak kangörcsenyhítés miatt kell neki egy csaj, igyekszik minél többet megcsókolni, hiszen SZERET. Exem is ilyen volt, hogy csak akkor csókolt meg rendesen, amikor rájött a dughatnék. Szabályosan kérlelni kellett, hogy adjon már egy rendes csókot is néha, ne csak 1-1 szájrapuszit mint az általános iskolások. Mostani párommal egyszerűen nincs ilyen, ő dugási szándékon kívül is meg szokott csókolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!