Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül helo-t köszöntem a barátom anyukájának, akinek eddig mindigg csókolom-ot köszöntem. Nagyon gáz? :S
Későn kapcsoltam, hogy nem helot kellett volna.:S És így nem is javítottam ki hogy "ja bocsának, csókolom", maradt helo :D tök gáznak éreztem :S:S
17/L
Az semmi!
Én egyszer udvaroltam a haverom anyukájának,aki NAGYON jól nézett ki.Persze a bunkó HAVEROK nem mondták meg mert én akkor még nem ismertem.A mai napig hallgatom a sztorit.
Na ez a gáz
Meg az hogy utánna meg is volt...
szerintem ha legközelebb odamész hozzá, még megemlítheted neki, hogy múltkor véletlenül hello-t köszöntél, és hogy ne haragudjon, csak zavarba jöttél és azért nem kértél akkor elnézést.
Szerintem ez így nagyon korrekt dolog lenne, és értékelné is az anyukája.
Egyébként nem gond. Én barátnőm unokatesójával amikor egyszer találkoztam (még nem ismertük egymást élőben, de tudtuk hogy néz ki a másik, barátnőm ballagásán futottunk össze), szóval neki a szüleit sziasztokoztam le. Aztán nem volt belőle gond, később mondták hogy tegezzem őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!