Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül helo-t köszöntem a barátom anyukájának, akinek eddig mindigg csókolom-ot köszöntem. Nagyon gáz? :S
Későn kapcsoltam, hogy nem helot kellett volna.:S És így nem is javítottam ki hogy "ja bocsának, csókolom", maradt helo :D tök gáznak éreztem :S:S
17/L

Nem gáz ez.
Ha jó nő akkor legközelebb dícsérd is, meg netán megint véletlenül tegezd le (merthogy milyen fiatalos), aztán ha vevő rád akkor miért ne vidd ágyba! :)

Nem gáz. De ne térj át a tegezésre.
Egyszer véletlenül az egyik tanáromnak köszöntem helót. Meg volt olyan, hogy a barátom nagyszüleinek mondtam, hogy sziasztok. Na az gáz volt, a nagyszülők mindketten 70 fölött vannak és elég konzervatívak. Ezt már csak a legjobb barátnőm tudta felülmúlni. Ő véletlenül a katolikus papnak köszönt sziát.
Előfordulnak az ilyen balesetek.

Katolikus papnak miért ciki "Szia"-t köszönni?
Őket mindig úgy üdvözlöm:
Kellemes szép jó napot/reggelt/estét, államunk pénztárán élősködő, emberbutító, gyerekmolesztáló f@szkalapjának!
És fingok egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!