Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét volt tőlem, hogy mikor a volt barátom haverja köszönt, nem köszöntem vissza neki?
Neveletlen voltál. Az illem szeirnt ha rádköszönnek akkor illik visszaköszönni... az más kérdés hogy patkány volt.
Amugy meg ha azt látja hogy mennyire hüvösen kezeled a helyzetet, mitnha semmi sem történt volna, akkor ö fog meghökkenni és lekopni rólad :)
Nem olvastátok el, amit írt? Teleugatta a kérdező szerelmének a fejét mindennel, aki ezért kirúgta, aztán most meg vigyorogva próbál jópofizni...
Én is letojnám.
ma 09:54
attól még az illem megköveteli hogy köszönéssre visszaköszönéssel reagáljanak.
Az egy másik kérdés, hogy szmeét volt vele.
Nem azt irtam hogy áljon le vele beszélgetni, csak annyit, hogy neveletlenség ha valakinek nem köszönünk vissza.
Nekem is van olyan fiu és olyan lány ismerősöm is akiknek legszivesebben olykor páros lábbal ugrálnék a fejükön. De ha a pasi köszön visszaköszönök. Söt a höglynek még előre is köszönök ha találkozom velük valahol a városban. Ez illem ezt diktálja.
Illem vagy nem illem...én sem köszöntem vissza!
A fájdalom amit ejtett..a harag..minden bennem volt..az első pár hétbe nem köszöntem vissza. csak mikor túl tettem magam az egészen akkor már vissza köszöntem..Mindenkinek idő kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!