Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam helyre a barátnőmmel?
így van...
ha egy hét alat eszedbe sem jut a barátnöddel besézlgetni, akkor mit akarsz tem ég tőle? Egy Nőröl besélzünk egy emberi lényről... nem egy doboz legoról amivel játszadozol aztán felteszed a polcra amikor találsz jobb játékot...
Ha hétfő óta nem hívtad fel, mire számítottál? Akármennyit is dolgozol, akármennyire se legyen időd, ne mond már, hogy nincs 5 perced őt felhívni! Ebből tökéletesen és hibátlanul azt szűrte le a csaj, hogy nem hiányzol neki. Mert Te is kerested volna vele a kapcsolatot, ha hiányzott volna. Bunkó vagy.
És most nem csak a Valentin-napról van szó, mert azt valaki ünnepli, valaki nem. Mondjuk ha hétfő óta nem hívtad, azzal még kiengesztelhetted volna, ha csütörtökön beállítasz hozzá egy óriási ajándékcsomaggal, vagy legalább egy csokor virággal. De így esélytelen a dolog! Keress mást, akivel már ne szúrd el! Én hiszek abban, hogy az emberek meg tudnak változni és tanulnak a hibáikból.
18/L
nem kerested, tehát nem hiányzott
és ezt ő is megérezte
nem dolgozhatsz annyira, hogy egy rövid telefon vagy egy sms ne férjen bele valamikor a 24 órás napban
mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?
szóltál neki előre, hogy sok dolgod lesz és esetleg nem jut rá időd?
de amúgy én is megsértődnék nagyon, és rosszul esne, hogy ennyire nem számítok neki, hogy nem gondol rám legalább egy kicsit
nem a valentin nap a lényeg, ha nem lett volna a héten, akkor is jogos a reakciója
úgy viselkedtél, mintha nem lennél kapcsolatban
oké, az egy dolog, hogy egy hétig nem kerested de ő keresett téged? tudta, hogy dolgozol, szóltál neki előtte?
én akkor is túlzásnak érzem, hogy így felhív, hogy szakítson. mióta voltatok(vagytok?) együtt?
félreértés ne essék, azért te is hibás vagy, de én sokkal megértőbb vagyok mint a (ex)barátnőd a barátom felé
Először au hittem, lány vagy, és csak barátok vagytok, gondolkodtam is, hogy miért olyan durva ez. De ti jártatok., hogy a fenébe nem jutott eszedbe?
Én elmennék hozzá egy nagy csokor virággal, meg csokial, és bocsánatot kérnék. Mert habár szerintem is nagyot hibáztál, ha én igazán szeretek valakit, megbocsátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!