Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti hányszor csaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hányszor csaltátok már meg a feleségeteket?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 15:56
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

"A pipáztatás is számít?"

Az nem!

Az olyan mintha csak beszélgetnél velük, csak akkor értelmesebb dologra használják a szájukat!

"Remélem az én párom nem ilyen,és nem is lesz soha ilyen."

Nem tudhatod!:)

"Bár az értelmi szintedre is ad következtetést."

Meg persze az értelmi szintemmel is vagdalózhatsz, csak nem tudom van-e realitása.

Mert állítom mind a diplomák számában, mind a beszélt nyelvek számában, mind pedig a sikeresen működő vállalkozások számában jobban állok mint Te és az itt jelenlévők túlnyomó többsége.

Azért hidd el nem olyan rossz ám ilyen "butának" lenni mint amilyen én vagyok:)

2013. febr. 28. 19:48
 42/49 anonim ***** válasza:

én megértem, hogy vannak ilyen pasik,tényleg

de akkor:

-ne nősülj meg

-élj nyitott kapcsolatban valakivel, aki hasonlóan gondolkodik

-közöld előre mindig hogy nem leszek hűséges.

szerintem mindenki úgy él ahogy akar, de nyílt lapokkal kell játszani,ez az alap.

2013. febr. 28. 19:48
 43/49 anonim ***** válasza:

:DDD mekkora egy szarcsimbók vagy kérdező!

Remélem lerohad a farkad valami redvás fertőzéstől!

De a feleséged is megérdemel téged!

Annyi női büszkesége sincs, hogy kidobjon a francba.

Én a helyében olyan szintű alázást találnék ki számodra, hogy az összes megcsalásod együtt véve semmi lenne hozzá képest. Életed végéig pisloghatnál..

2013. febr. 28. 19:49
 44/49 anonim ***** válasza:
Egész pontosan egyszer sem.
2013. febr. 28. 19:52
 45/49 anonim ***** válasza:

Igazad van,nem az agyi szintedet hanem az érzelmi szintedet kellett volna becsmérelnem.

Mivel még csak egy 21 éves lány vagyok,aki még egyetemen tanul,így igen,ha nem hazudsz akkor valószínűleg eddig már többet tettél le az asztalra amit az anyagiakat illeti.

Viszont az is biztos,hogy emberileg sokkal jobb vagyok mint te,és soha az életben nem kéne nekem egy ilyen undormány,gusztustalan, valószínűleg alkatilag ormótlan,kisebbségi komplexussal küszködő férfi! :D

A feleséged is valószínűleg ezt a szintet üti meg,mint te..legyetek boldogok,megérdemlitek egymást!

2013. febr. 28. 19:56
 46/49 anonim ***** válasza:

nem voltál még szerelmes kérdező..csak ennyi

hagyjátok felesleges irkálni neki..ez már így marad

2013. febr. 28. 20:01
 47/49 A kérdező kommentje:

"Viszont az is biztos,hogy emberileg sokkal jobb vagyok mint te,"

Ez lehet, nem vitatom:)

"és soha az életben nem kéne nekem egy ilyen undormány,gusztustalan,"

Honnan tudod, hogy nem lesz ilyen férjed mint én?:)

Én se úgy mutatkoztam be anno a feleségemnek, hogy "hello, szia, Jani vagyok, 100-szor foglak megcsalni!":)

Ha nem ezt az oldalamat ismerted volna meg egy kicsit, hanem mondjuk személyesen találkoztunk volna biztos nem lennél rólam ilyen nagyon csúnya véleménnyel.

"valószínűleg alkatilag ormótlan,kisebbségi komplexussal küszködő férfi! :D"

Ez pedig kikérem magamnak!

Vagy mondjuk az is lehet, hogy a kimondottan csinos nőknek van ocsmány ízlése:)

Képcsere?:) Ha bejövünk egymásnak lehet szó egy laza menetről:))

"A feleséged is valószínűleg ezt a szintet üti meg,mint te"

Ahogy ezt is! Azért egy bizonyos szint alá nem megyek, ha nőről van szó:) Ha meg feleségről akkor meg pláne. Nagyon magasan van a léc!

2013. febr. 28. 20:15
 48/49 anonim ***** válasza:
Üresfejű.
2013. febr. 28. 20:20
 49/49 anonim ***** válasza:
Jaj ne vitatkozzatok már vele. Sok sikeres jóképű pasit ismerek és közülük egy se bizonygatná ezen az oldalon, hogy okos, gazdag és jó megjelenésű. Jobb dolguk is van, ez egy idióta..
2013. márc. 1. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!