Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti hányszor csaltátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hányszor csaltátok már meg a feleségeteket?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 15:56
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
54%
Tudod én sajnállak téged, mert nem lehetsz túl boldog ember, inkább keress egyet, aki mellett rá se nézel másra.
2013. febr. 16. 17:11
 22/49 anonim ***** válasza:

Ha tud róla az asszony, akkor már nem is sajnálom őt.

Amúgy hogyan tudod eltitkolni? Mit mondasz neki, amikor éppen nővel vagy?

2013. febr. 16. 17:11
 23/49 anonim ***** válasza:
71%

Még mindig nem értem, hogy akkor miért nem éltek nyitott kapcsolatban, ha neked ennyire mindegy?

Vagy attól félnél, hogy az asszony lelépne, s a kényelem megszűnne?

Lehet így történne, de legalább őszinte lettél volna hozzá, s elmondtad volna neki, hogy te nem bírsz egy nőnél megmaradni, s felajánlod neki, hogy ő is élje az életét.

Így lenne tisztességes. Ha ennyire nem vagy képes, akkor nem lehetsz valami férfias.

2013. febr. 16. 17:15
 24/49 anonim ***** válasza:
73%
Valszeg azért csalja, mert otthon gyengus az ágyban és folyamatosan kell neki az elismerés, mert a fizetősök azt mondják, amit hallani akar.
2013. febr. 16. 17:22
 25/49 anonim ***** válasza:
84%
Eszem megáll! Ilyennek letépni a f.szát nos torkig nyomni a szájába és felhúzni az első fára!
2013. febr. 16. 17:32
 26/49 anonim ***** válasza:
30%
25 ös. miért is? te biztos nő vagy!
2013. febr. 16. 17:38
 27/49 A kérdező kommentje:

"Tudod én sajnállak téged, mert nem lehetsz túl boldog ember, inkább keress egyet, aki mellett rá se nézel másra."

Nem kell sajnálni! Olyan nő pedig nem létezik akit ne csalnék meg!

"Amúgy hogyan tudod eltitkolni? Mit mondasz neki, amikor éppen nővel vagy?"

Vállalkozó vagyok és elég kötetlen az időbeosztásom. Így napközben van szabadidőm.

Hétvégén meg a szokásos sablon szöveg, hogy a barátaimmal megyek ide-oda.

Vagy éppen amit kitervelek vagy improvizálok.

"Még mindig nem értem, hogy akkor miért nem éltek nyitott kapcsolatban, ha neked ennyire mindegy?"

Az én felfogásom szerint abban élünk. Engem nem érdekel ha megcsalna feleségem. Most ideállítana és azt mondaná megcsaltalak 20 pasival, de téged szeretlek veled akarok élni, de eztán is pasizni akarok azt mondanám: Oké csináld! Mi lesz a vacsora?

"Vagy attól félnél, hogy az asszony lelépne, s a kényelem megszűnne?"

Mint mondtam pár megcsalásról tud. Megvolt a lehetősége, hogy elhagyjon. Akkor meg mindent minek kössek az órára?

Egyébként meg nem a kényelem miatt vagyok vele. Nehogy azt hidd, hogy feleség nélkül sokkal kényelmetlenebb életem lenne.

"Valszeg azért csalja, mert otthon gyengus az ágyban és folyamatosan kell neki az elismerés, mert a fizetősök azt mondják, amit hallani akar."

Felőlem higgy amit akarsz lesz@rom!

Egyébként a prostikat ember számba se veszem. Így a véleményüket se. Éppen ezért például az se érdekel ha azért panaszkodnak, hogyha túl keményen csinálom. Ez amúgy plusz pont a prostik javára, hogy velük olyan dolgokat is lehet csinálni amiket elég sok növel nem. Többek között erre jók a prostik!

Ha elismerésre vágynék szereznék egy 18 éves csitrit aztán az bőven osztogatná. Mert meghívom pár italra meg szökő évente egyszer veszek neki valami ajándékot.

2013. febr. 16. 17:41
 28/49 anonim ***** válasza:
79%

Ez valami dicsekvő topik? Behalás...Ahhoz jellemtelenek, hogy előálljanak, hogy mi hiányzik, min változtassanak, esetleg, hogy elváljanak. De arra baromi büszkék, hogy szőke, barna..akárki, de sok. Milyen férfiak itt ezek?

Akik büszkék az egy egyéjszakásra, de lényegtelen, hogy egy sikertelen kapcsolatban élnek, de még ahhoz is puhap.öcsök.k, hogy szint valljanak, mint egy igazi férfi.

2013. febr. 16. 17:43
 29/49 anonim ***** válasza:
84%
Szép, mondhatni!! Csak remélni tudom, hogy még léteznek hűséges FÉRFIAK!! Már ne haragudjatok, de ez szánalmas!
2013. febr. 16. 17:46
 30/49 anonim ***** válasza:
71%

:DD akkor csak annnyit nem értek minek házasság, ha tisztában vagy azzal, hogy soha senkit nem tudnál szeretni, meg vele maradni?

remélem templomi esküvőd is volt, ami akkor 100% hazugság volt (: én nem hiszek Istenben, ezért nem is akarok majd ilyen álszent köttetést.. na mindegy.

a férfinem igazi kis piszokfoltja vagy (: remélem a nőtársaim most nem ebből fognak kiindulni, én úgy gondolom minél nagyobb az IQ-ja valakinek, annál kapcsolatképesebb ember.. eddig csak olyan barátom volt, aki nem csalt meg.

(most jöhetnek, hogy "csak nem tudsz róla" de sajnálom, nem így van (: )

szóval kedves kérdező végső soron annyit akartam: nagyon értelmes ember vagy! legyél büszke, élj tovább prostituáltak által kínált szenvedélyben, majd teljesen kiégve egy élet után tekints vissza.

megérte?

soha nem voltak igazi, értékes érzelmeid, csak szex. mert nem mondom a szex jó, nagyon is és néha csak az kell és semmi vele együtt járó, de hogy valaki erre épít egy életet?! meg, hogy te mindent megkívánsz az ég világon.. nem vall egy okos emberre.

2013. febr. 16. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!