Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hányszor csaltátok már meg a feleségeteket?
Nekem is elég kiábrándító a kérdező. Kb. az jön le, hogy ő vállalkozó, van pénze, s azt tehet, amit akar.
Én írtam a nyitott kapcsolatot. Oké, hogy te ezek szerint élsz, de a feleségeddel miért nem tisztázod ezt, s mondod neki kerek-perec, hogy te ilyen életet akarsz. S szeretnéd, ha tisztába lenne azzal, hogy nem csak azok a megcsalások voltak, amikről tud, hanem azóta is vannak. Neked így a jó, s ha gondolja, akkor éljetek így.Érted már?
Nekem ez sokkal férfiasabb dolog, mint hogy azzal dicsekszel, hogy hány nővel voltál-
Lehet szidni a kérdezőt mert persze az a legkönnyebb. Viszont ő úgy él mint ahogy a férfiak nagy része szeretne.
Csak nem minden férfi tud így élni:
- Nem elég jó pasi a csajozáshoz. Annak is örül, hogy valakit összebírt szedni.
- Nincs pénze a csajozáshoz. Mert bizony arra is szükség van.
- Nincs lehetősége a csajozáshoz.
- Vagy csalja a feleségét csak nem ennyire:)
37.
Nem minden pasi akar Igy élni, soknak társa van, akit szeret és nincs szüksége rá, hogy ilyen igénytelen szexuális élete legyen.
Mióta a kérdést kiírtam befűztem még 2 nőt.
Ennyi év rutin után is még mindig elcsodálkozok néha, hogy milyen könnyűvérűek a nők:))
Annyira sajnállak :(
Neked nincs lelked,szíved,és a szeretetet sem ismered.:(
Remélem az én párom nem ilyen,és nem is lesz soha ilyen.
Annyira kiábrándító.
Bár az értelmi szintedre is ad következtetést.
Agyilag meg kell ütni egy bizonyos szintet,hogy tudj szeretni,és hűségesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!