Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel eléggé kellemetlen helyzetben vagyunk. Sajnos nálunk nem igazán tudunk meglenni, mert anyukám elég felvállalhatatlanul viselkedik, és szégyenlem magam ha ott vagyunk, és bárminemű együttlétre is alkalmatlan a lakás. Náluk az a helyzet, hogy az anyukája nem kedvel engem, bár soha nem tettem semmi olyat, amivel ez jogosnak található lenne. Próbáltam már vele beszélni, de előttem azt mondta, hogy nincsen semmi baj, de ahogy visszahallom a dolgokat, ez nem így van. Tehát nagyon oda se mehetünk. Megoldás lehetne elköltözni, de a barátnőm tanul, én pedig a mai árak mellett, és az itthoni fizetésből jelenleg ezt nem tudom megtenni.

Ebből adódóan elég keveset tudunk kettesben lenni, és akkor is inkább menni kell valahova, hogy együtt lehessünk. Hogy lehetne megoldani ezt a dolgot?

2013. febr. 15. 09:15
 1/3 Deviáns Zsírkréta ***** válasza:
Első sorban a barátnőddel kell megbeszélni ezt a helyzetet, hogy ő mit gondol. Édesanyádra nem tudnál valahogy hatni legalább addig míg ott van a barátnőd?
2013. febr. 15. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Ő azt gondolja, hogy el kell költöznöm. Az rendben is van, csak még nem tartok ott, hogy ezt megtehessem.

Anyukám teljesen kiszámíthatatlan... Nem lehet vele beszélni.

2013. febr. 15. 09:39
 3/3 anonim válasza:

Annak idején az anyósjelöltem engem is próbált fúrni ( milyen rendetlen vagyok trehány, lusta stb... csak h ürügyet keressen, mert egyébként nem igaz... ). Egy ideig engem is aggasztott a dolog. Én anyám ki nem állhatta a pasimat ( szóval oda-vissza ment a játszma ). Végül az lett, hogy én mentem állandóan barátomhoz és leszartam, hogy az anyós mit mond... amit úgy gondoltam megcsináltam pl . takarítottam barátom szobájában, saját edényeket elmostam meg amiket használtam meg barátom használt rendbe raktam, aztán leszartam :D javaslom ezt a szisztémát neked is, mosolyogj legyél kedves, aztán azon túl szard le , hogy mit gondol...vagy mit mond. Nálunk is képmutogatás volt, végül aztán nem is érdekelt semmi...Utána leszállt a témáról.

A sors majd meghozza a költözködést is :)

21/L

2013. febr. 15. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!