Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalannak érzem a helyzetet! Mit kellene választanom?
Egyetemista vagyok, a páromat is ezen körökön belül ismertem meg, két éve vagyunk együtt. Voltak hullámvölgyeink, de szeretjük egymást. Több, mint egy éve tudja, hogy én néhány hónapig külföldön fogok dolgozik és úgy tűnt ezt el is fogadta, bár nem rajongott az ötletért, de megértette.
A napokban azonban előkerült ismét a téma és kibukott belőle, hogy vagy ő, vagy a munka. Teljesen összetörtem! Ez egy hatalmas lehetőség a számomra és félek megbánnám, ha kihagynám miatta, de elveszíteni sem akarom. Kb csak pityeregni tudok, döntést hozni nem, pedig lassan alá kellene írni a papírokat.
Mit kellene tennem?
A munka nem minden.Társ nélkül a pénz semmit nem ér.
Döntened kell.
2,5-3 hónapról van szó, legrosszabb esetben is 3,5 hónap, ennél több semmiképpen sem.
Nagy lehetőség lenne, hiszen szinte biztosan megkapnám az ösztöndíjat hozzá és azt hiszem jól mutatna némi külföldi tapasztalat az önéletrajzomban is a továbbiakban. Nyelvtanulás szempontjából sem utolsó... Reméltem, hogy tényleg megérti és elfogadja, de úgy néz ki nem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!