2 rokonom között viszály van. Mindkettővel jóban vagyok, de választanom kellene?
Az egyik soha sem beszélt velem csúnyán, de ritkán jön el meglátogatni ha én nem mennék évente 2szer, nem találkoznánk, telefonon tartjuk a kapcsolatot, őszintén érdekli a sorsom, felváltva hívjuk egymást, kedves velem de pl olyan hogy mikor találkozunk magához ölel, meg ujjong ha megyek.
A másik régen jobban szeretett, most már szinte idegenként kezel, mikor olyanja van akkor kedves, de volt már hogy nagyon csúnyán beszélt velem. 3 hónapig nem hívott, akkor én felhívtam, majd megint 2 hónapig nem hívott és megint én hívtam. Ő is szokott ajándékot adni, ő mondjuk annyira nem hízelgős mint a másik.
Melyik lehet őszintébb? A szívem az elsőhöz húz mert ő a közelebbi rokonom.
Mindkettönek mond meg,ha a másikról beszél neked,hogy ezt a témát kerüljétek,nem vagy hajlandó még csak hallgatni sem.
Ha makacsul ragaszkodsz ehhez,a végén nem beszélnek neked a másikról,és nem érzed kényelmetlenül magad.
Tereld el a témát olyasmire amiről tudod hogy annál szivesebben beszélne,mint a rokonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!