Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, van barátom több mint egy éve, hétvégente találkozunk. Hétközben az egyetemen sokat találkozok egy haverommal, aki szerelmes belém, ma is kaptam tőle rózsát, meg már sok féle képpen kimutatta, hogy mit érez. Barátom tud róla, féltékeny. Úgy adódott, hogy ettől a haveromtól kértem kölcsön pénzt, fontos ügy miatt, a barátomat ez is zavarja. Én szeretnék jóba maradni a haverommal, és persze a barátomat nagyon szeretem, de már nem tudom, hogy kezeljem a helyzetet.2013. febr. 14. 22:53
11/16 A kérdező kommentje:
Néhányszor már mondtam a haveromnak, hogy nincs esélye... Egy időre hagyta a dolgot, aztán kezdte elölről. A barátomnak is mondtam, hogy nincs oka féltékenykedni, de azt mondja ilyen helyzetben bárki az lenne...
2013. febr. 14. 23:23
12/16 anonim válasza:
Hát, ahogy így elmondtad, szerintem pedig van esélye, csak magadnak sem vallod be, különben lekoptattad volna már! Lassú víz partot mos, tudod :) Én szurkolok neki :)
13/16 anonim válasza:
Igen csak nem mindegy hogyan közlöd ezt a haveroddal.Amúgy meg nyilván látja Rajtad,h élvezed a rajongását és az is lehet,h azt hiszi kéreted magad...
A barátodat teljesen megértem én is az lennék a heylében...
14/16 anonim válasza:
12-nek teljesen igaza van...
11 -es voltam
15/16 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs esélye, de egyáltalán nem akarom megbántani, azt akarom, hogy jóban maradjunk, nagyon rendes srác, meg hát a haveri kör tagja. A barátomat én is megértem.
2013. febr. 14. 23:38
16/16 anonim válasza:
ha valóban nincs esélye akk már rég határozottan,de kedvesen megmondtad volna h mi a helyzet és nem vinne Neked rózsát stb.De most még nem késő mond meg neki sztem amíg a barátod nem sokall be és nem szakít Veled.
De a döntés persze a Tiéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!