Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, van barátom több mint egy éve, hétvégente találkozunk. Hétközben az egyetemen sokat találkozok egy haverommal, aki szerelmes belém, ma is kaptam tőle rózsát, meg már sok féle képpen kimutatta, hogy mit érez. Barátom tud róla, féltékeny. Úgy adódott, hogy ettől a haveromtól kértem kölcsön pénzt, fontos ügy miatt, a barátomat ez is zavarja. Én szeretnék jóba maradni a haverommal, és persze a barátomat nagyon szeretem, de már nem tudom, hogy kezeljem a helyzetet.
2013. febr. 14. 22:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
tetszik a srác? azt nem említetted mert elég fontos részlet lenne
2013. febr. 14. 22:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem. Nem tudok rá pasiként nézni... Persze jólesik a rajongása, mert ez már szó szerint az, és néha belegondolok, hogy egy-két tulajdonságát kölcsönözhetné a pasimnak, de soha nem tudnék vele jármi.
2013. febr. 14. 22:58
 3/16 fospuska ***** válasza:
nem lehetne ezt valahogy elmondani neki is...?
2013. febr. 14. 23:01
 4/16 Ivan Iljics ***** válasza:
38%
Szadista hajlamaiddal fordulj szakemberhez.
2013. febr. 14. 23:01
 5/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem elég egyértelmű. Nem vagy szerelmes a "barátodba", ő viszont szerelmes beléd, és csak azért van veled, te meg ezt kihasználod.
2013. febr. 14. 23:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Az egyetem fontos fordulópont a fiatalok életében. Az ez előtti kapcsolatok 90% tönkre megy valamilyen okból kifolyólag. Nem kizárt, hogy nálatok is hasonló dolog lesz. De próbáld meg megnyugtatni a barátodat, hogy nincs miért aggódnia.
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
ezzel a ténnyel szembesítened kéne mert ha 100%-ig tudná hogy ez a helyzet és hogy kicsit kínos már neked akkor nem próbálkozna ebben biztos vagyok ha említetted is már neki nem biztos hogy egyértelmű voltál számára szerelmes ember minden utolsó reménysugárba kapaszkodik szerintem mondd el ezt neki így konkrétan ahogy le van írva ne nagyon szépíts a dolgon de azért mondd meg hogy barátként okés a dolog ha az is elég neki akkor úgyis barátkozik még ha csak hajtani akar rád akkor utána úgyis kilép a képből
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne kínozd már szerencsétlent! Tudod milyen rossz lehet neki?
2013. febr. 14. 23:05
 9/16 anonim ***** válasza:
A barátod arra a fiúra nem úgy tekint, mint a te haverodra, hanem mint az ő riválisára. Próbáld megérteni szegénykét. Akár milyen jó haverod is, azért az durva, hogy rózsát visz neked. Az meg, hogy tudja, hogy van barátod, mégis fut utánad, az pofátlanság is, hogy megpróbál lecsapni más kezéről. Vagy magyarázd meg neki, hogy üljön le most már a kis popójára és ne pitizzen neked tovább, mert ti csak barátok vagytok, vagy pedig ne tartsd vele tovább a kapcsolatot. Elvégre ő most úgy érzi, hogy esélye van nálad. Másképp nem próbálkozna. És ezzel őt is csak hitegeted, fájdalmat okozol mindkettőjüknek. A barátodnak pedig mondd meg, hogy nyugodjon meg, ne féltékenykedjen, mert szereted őt! Sok szerencsét! :)
2013. febr. 14. 23:06
 10/16 anonim válasza:

Szia!

Sztem a a haverod azt gondolja,h Neked is tetszik Ő csak vmi miatt nem lépsz ki a kapcsolatból.Hisz Te mondtad h jól esik a rajongása ezt vszínű látja is rajtad és ezért próbálkozik.Ha valóban nagyon szereted a barátod akkor közlöd a haveroddal,h nem szeretnél tőle semmit,ne is reménykedjen,ha ezt elfogadja akkor rendben van.

A barátodat pedig nyugtasd meg,h Őt szereted és a haverodtól pedig nem akarsz semmit.

2013. febr. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!