Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágjak ebbe az egészbe?
Sziasztok! az a helyzet, hogy megismerkedtem egy csodálatos férfival, akit tényleg nagyon szeretek. De az a furcsa, hogy 20 éves és annyira nagyon szeretne gyerkőcöt, mint én. A szülei 25 éve házasok, ezt látta otthon is.. Tudom, hogy tartós a kapcsolatunk, de kicsit félek 18 évesen a gyerektől, hogy nem csinálnám jól.. A szülei egyenesen imádnak engem, hiszen velük szembe lakunk, ők is örülnének nagyon egy unokának. Anyagiakkal se lenne probléma.. Belevágjak szerintetek?
18/L
Fiatal vagy még. Sulival végeztél? Van munkád? És szülés után lesz munkád?
Ezeket gondold át. Ha csak egy kicsi kétség is merül fel bármivel kapcsolatban várj vele.
Attól függ mennyi ideje vagytok együtt. Szerintem gyerek előtt legalább 2-3 év kapcsolat kell(minimum), hogy meglássátok tényleg egymáshoz valóak vagytok e. Szép dolog hogy anyagiak megvannak és egyelőre a szerelem is, de a megfelelő partner nélkül az egész semmit nem ér. Ha 23-4 éves korotokra rájöttök hogy nem működik a dolog, akkor az nektek is nagyon rossz, a gyereknek meg pláne, arról nem is beszélve hogy esetleg abban a korban gyerekkel másik partnert találni szerintem elég nehéz. Én 24 éves fejjel legalábbis biztos nem vennék nyakamba egy nálam 1-2 évvel fiatalabb anyukát.
Szép dolog a szerelem, meg az is hogy gyereket akartok, de az idő nagyon sok dolgot megváltoztat, 18 éves vagy, szerintem még bőőőőőven ráérsz a gyerekvállalásra. Nagyon sok dolog változhat még mindkettőtökben ami miatt másképp tekinthettek majd a kapcsolatotokra és egymásra, vagy a világra.
A gyerekkel rengeteg munka van, nem csak a babázás, meg a cukiság. Az az élet legnagyobb döntése, és szerintem ennyi idősen még egyikőtök se elég érett hozzá hogy ilyen fajsúlyos dolgot tegyen, mert ez az egész hátralévő életetekre nagyon keményen ki fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!