Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek ebbe az egészbe?
Van egy srác, akit a barátnőm egyik buliján ismertem meg. (a barátnőm haverjának a haverja) És ott nem váltottunk csak max 2 szót, de bejelölt face-n. Beszélgetünk szinte mindennap és nagyon szimpi nekem, meg elvileg én is neki. Van barátnője, de mondta hogy szakítani fog vele és utána megpróbálná velem. Mondta hogy hagy még nekem időt, mert nem várhatja el hogy döntsek ilyen kevés idő alatt. Itt az egyik kérdésem: Belemenjek?
Na most, találkozni talán csak márciusban, vagy később tudnánk, mert nagy a távolság, és a szülei se engednék még el. Igazából azért a döntésem előtt szeretnék vele legalább egyszer találkozni és eltölteni egy napot. Ő mondta, hogy ezt is megérti. Na de szerintetek addig "elkötelezzem" magam neki? Szerintetek megérné erre az egészre várni? :)
Köszönöm előre is a választ!! :)
17/L
szerintem tul fiatal vagy meg ahhoz,hogy egy ilyen srac miatt elkotelezd magad.en nem tennem.hiszen mi a biztositek arra,hogy veled nem fogja ezt csinalni.marciusig meg talalhatsz rendes,normalis sracot.
szoval nem,nem mennek ebbe bele.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Mindannyiótoknak igaza van, de talán leginkább az utolsó kettőnek adok igazat! :) Igazatok van teljesen.
Utolsó: azt viszont be kell valljam hogy talán azért menekülök részben most egy ilyen kapcsolatba, mert most lett vége egy pocséknak és igen, tudom hogy még fiatal vagyok és van időm :)Tényleg köszönöm még1x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!