Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Donna Anonima kérdése:
Van egy haverom akit nemrég ismertem meg, és felajánlotta hogy csókolózik velem, mivel én még sosem tettem ilyet. De csak barátságból és köztünk maradna. Belemenjek? Lehet ebből akár több is? Én 16 vagyok ő meg 18.
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 18:02
1/9 anonim válasza:
Ezt te komolyan elhiszed? :D
Persze biztos van ilyen....
2/9 anonim válasza:
ohh :$
ilyen nekem is jól jött volna..
3/9 anonim válasza:
Gondolj bele: az első csókod odaadnád egy kaland alkalmával?
4/9 anonim válasza:
Micsoda önfeláldozó barátod van!
5/9 anonim válasza:
az első csók a legjobb, necsináld olyannal aki nem érdemli meg, hidd el késöbb megbánnád, mert az első csókot biztos nem felejted el soha, és nem hinném hogy arra szeretnél vissza emlékezni hogy egy majdnem idegennel smároltál és lehet hogy ha várnál életed szerelme lenne az első
6/9 anonim válasza:
Szerintem csak a sexre hajt! én nem tenném
7/9 anonim válasza:
A csókolózás nem egy nagy dolog, én 9 évesen smároltam egy osztálytársammal, bár akkor inkább függő voltam azért csináltam gyakrabban. Szóval csak azt akartam mondani, hogy nehéz elrontani meg ilyenek...
8/9 anonim válasza:
Miért ne? :D arra ne számits hogy feltétlen köztetek marad, de szerintem nem lenne gáz ha kiderülne.
és lehet hogy am szexet is akar, de lehet hogy be is jössz neki, ki tudja? :D am ha tetszik szerintem próbáld ki :P
9/9 anonim válasza:
meg amúgy ezt te érzed :)
(utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!