Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet barátságból szerelem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátságból szerelem ha most ugy tünik is hogy a barátság barátság marad?

Figyelt kérdés

Épp egy éve hogy megismertem egy lányt,ugy telt el ez az egy év hogy a honapok mulása csak szorosabbá füzte barátságunkat,most én vagyok a legjobb bizalmasa és barátja.

Viszont lassan ugy érzem nem tudom állni a természettel szembeni kitartást,ugy érzem ha tudom is hogy barátok vagyunk mégis kezdek többet érezni iránta,küzdjek ez ellen,őrizzem meg a baráságot vagy merjem felvállalni érzésemet és valljak szint kockára téve a barátságot a korántsem biztos párkapcsolati viszonyért?

2012. jún. 10. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Igenis meg Nemis!

Ha te nyomulsz és a barátod meg nem így érez irántad akkor 1 baráttal kevesebb!

2012. jún. 10. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri kockáztatni. Én is sokat vaciláltam ezen anno, de aztán csak összejöttem egy nagyon jó barátommal és azóta is boldogok vagyunk.

Egyik barátnőm szintén egy olyan barátjával jött össze, akivel már évek óta jóban voltak, azóta már a babájuk is megszületett, szóval egy próbát megér. :) 25N

2012. jún. 10. 15:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Leszögezem most még egyikünk sem szerelmes a másikba,de én ugy érzem minél többet vagyok vele minnél jobban megismerem annál biztosabb hogy átfog bukni bennem a barátság érzése valami mássá,és kicsit tartok attól hogy ez rossz irányba fogja megváltoztatni a jelenlegi állapotot!
2012. jún. 10. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Legyen már elég ezekből a kérdésekből!!! Honnan a jó büdös francból kéne azt itt bárkinek is tudni?????????????????????

ELÉG!!!!!!!!!!! NE LEGYEN TÖBB ILYEN KÉRDÉS!!!!!!!! Szerinted itt tudja valaki, hogy mit érez az a lány?

2012. jún. 10. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen keteselyes a dolog...en is hasonlo helyzetben voltam valamikor,azota eltelt 12 evnyi boldog hazassag :)

Mindenkeppen megeri megprobalni,ha bejon jo,ha elutasit,akkor van amin dolgozni,hogy a baratsagot megmenteni.

2012. jún. 10. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Figyu te okoskodó "harmadik" válaszíró!

Értelmezd a kérdést mielőtt nekiállsz hülyeséget írni!

Ha azt akarom tudni mit érez az a lány akkor neki teszem fel a kérdést nem az ittenieknek,különben meg véleményekre,tanácsokra vagyok kíváncsi nem okoskodó megjegyzésekre!jó neked ha úgy születtél hogy mindenben biztos vagy és mindenre tudod a választ!

2012. jún. 10. 16:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem tudom mindenre a választ, de erre a kérdésre nem lehet válaszolni értsd meg. Nem lehet biztos választ adni. Megéri színt vallani, ha szeret a lány, de nem éri meg ha nem szeret. Ha pedig nem szeret akkor jobb csöndbe maradni. DE!!!!!! Nem tudhatjuk, hogy mit érez az a lány. ÉRTED? ÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTED???????????
2012. jún. 10. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:

ÉÉÉrtem én Érteeem!!!!

De azt kérdeztem hogy tudjátok e mit érez a lány? Ugyi hogy nem!! Nahátakkor arra a kérdésre kérném válaszolj amit feltettem nem arra ami fel sincs téve kérdésként,egyébiránt meg jó néha kikérni mások véleményét,esetleg jártak hasonló cipőpen,és tudod mielött belebujok a szűk cipőbe én szeretek elötte tájékozódni hogy tágitható a cipő!

2012. jún. 10. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem azt kérdezted. De az a lényeg, hogy a lány mit érez mert ha odamész és megmondod, hogy kezdek egyre többet érezni és erre ő azt mondja, hogy legyen csak barátság, akkor már nem tudsz majd többé barátként tekinteni rá. Szóval tulajdonképpen azt kérdezted, mert az az egésznek a lényege, hogy összejöhet-e a szerelem, de ha a lány nem azt érzi akkor nem jöhet össze. NAAAAAAAAAAA szóval mégiscsak az a lényeg, hogy mit érez bakker.
2012. jún. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!