Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemenjek ebbe az egészbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek ebbe az egészbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

33 éves nő vagyok. Van egy srác...Ő 24 éves, és odáig van értem. Mármint, hogy én nem csak a szexre kellenék neki, tényleg szerelmes belém. Ami azt illeti, ő is egy állati helyes és aranyos pasas, nagyon úriember amit nagyon becsülök benne, és 24 évesen nem csak AZON jár az esze. Tegnap délután találkoztunk és séta közben egyszer csak átkarolt és megcsókolt. Nem mondom, jó volt a karjaiban lenni és érezni őt, de mégis csak 24 éves. Viszont annak ellenére, hogy még csak ennyi idős, nagyon odafigyel rám, és törődik velem. Időt kértem tőle, de nem tudom, félek, hogyha felvállalnánk a kapcsolatot akkor őt is sokan bántanák meg engem is és ezt nem akarnám. Szerintetek belemenjek?

2009. júl. 22. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
most komolyan a mi véleményünk érdekel? meg bárki véleménye egyáltalán számít? ki nem szarja le hogy a külvilág mit gondol... ahogy leírtad ő az álompasi, csak azért mert ennyi idős, nem lennél vele? szerintem kapj a lehetőségen te sem leszel fiatalabb...
2009. júl. 22. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
IGEN!!! Ha Te is akarod, Ő is akarja, akkor mi a gond? Az a "pár" év? Ugyan már! Nem számít az semmit sem, akinek meg nem tetszik, annak majd bebizonyítjátok, hogy igenis és érdemes volt bele vágni! Én is 33 vagyok és nekem is volt egy kilenc évvel fiatalabb párom. Különb volt mint sok korban hozzám illő. A kapcsolatunk ugyan már véget ért, de nem a korkülönbség miatt. Szóval sok sikert, és merj belevágni! :)))
2009. júl. 22. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is vágj bele:D

Ilyen korban már nem olyan sok az a 9év! Ha tényleg oda van érted akkor hajrá! Én szurkolok nektek:D

2009. júl. 22. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolókkal :)

Hajrá !

2009. júl. 22. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak tőled függ.
2009. júl. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!