Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most így kicsit komikusan hangzik, de a barátnőm azért nem szól hozzám 3 napja, mert felállt a cerka a barátnőjére. Szerintetek ez normális?
Simán felállhat egy ilyen szituációban nekem is ... Pedig volt pár tucat nőhöz szerencsém már. Ilyen a testem! Erotikus látványra erekcióval reagál. Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel megbántanám a párom ... persze mindig igyekeztem ezt palástolni (mert annyira vagyok kultúrember, hogy nem hirdetem, hogy mikor áll a f@szom :-P). Viszont nem gondolom, hogy ezzel bármi rosszat tennék, mert sem két hetes, sem fél éves, sem 15 éves kapcsolat alatt nem csaltam meg az aktuális párom. Az, hogy egy csinos nő látványára, aki szexi cuccban van merevedésem lesz, ez teljesen élettani és nem jelent semmit.
Nagyfiú vagyok, nem kamasz, keféltem már eleget és - számomra - viszonylag sok partnerem volt. Én úgy gondolom, hogy tök egészséges, ha egy szép női test látványára a testem reagál ... Kétségbe is esnék ha ilyen esetben nem állna a szerszám, mint a cövek :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!