Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most így kicsit komikusan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most így kicsit komikusan hangzik, de a barátnőm azért nem szól hozzám 3 napja, mert felállt a cerka a barátnőjére. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Egy buliba készültek nálunk és elég szexi ruha volt a csajon, szép combjai vannak, bevallom megnéztem. Talán be is villant ez-az mit kezdenék vele, de természetesen ennél tovább soha nem mennék. Szeretem a barátnőmet, sosem csalnám meg, viszont mindig szerettem megnézni a szép lányokat. Na és közben bejött a szerelmem is a szobába és levágta a szitut, pláne hogy ez a barátnőjének tetszett (de hát gondolom minden nő élvezte volna). 45x bocsánatot kértem már, vittem virágot, hívtam vacsizni, egyszerűen nem áll velem szóba. Ez most komolyan ekkora bűn volt? Kezdem unni, hogy a semmin megy a hiszti.
2013. febr. 11. 08:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha van párom, nem fogok egy férfit sem úgy megbámulni, hogy "hmm..mi lenne ha..." vagy "de meg..." Látom ha valaki jóképű, de ennyi. Nem fordul meg a fejemben, hogy milyen lenne vele az ágyban.
2013. febr. 11. 10:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,

így van.Nekem sem indul be a fantáziám egy "jó pasi" láttán.A nők többsége nem így működik.Kell hozzá a személyiség is,h vonzóvá váljon valaki számomra.

Hidegen hagy minden jó pasi igazából,a párom izgat fel.

2013. febr. 11. 10:33
 23/31 anonim ***** válasza:
50%

A barátnőd nem ismeri a férfi test működését, ez itt a gond! Beszéld meg vele ezt! Nekem van úgy, hogy egy bemondónőre feláll... Egy egészséges férfi. Te pedig legközelebb ügyelj rá, hogy ne lássák meg, még a barátnőd barátnője is meglátta!?! Nem szégyelled magad!

38F.

2013. febr. 11. 10:33
 24/31 anonim ***** válasza:
89%

Kikérem magamnak. Én nem szoktam bámulni más pasikat. Ránézek, ha feltűnő, konstantálom és ennyi.

Nemhogy még elképzeljem, hogy hű de izzadnék alatta..

2013. febr. 11. 10:35
 25/31 anonim ***** válasza:
*konstatálom
2013. febr. 11. 10:37
 26/31 A kérdező kommentje:

Ma megbeszéljük este, ha addig élek is:) Aztán jöhet a békülő szex:D

Egyébként aki kérdezte: 24 vagyok. 2x12:)

2013. febr. 11. 11:20
 27/31 anonim ***** válasza:
25%

Én pasi vagyok.Én is meg szoktam nézni a nőket,de ha van valakim,akkor nem gondolkodom,hogy milyen az ágyban.

És hát nem tudom,én szexeltem már nem keveset,egy szép kivillanó comb nem elég ahhoz,hogy felálljon.Még a meztelenség se,oda érintés kell.

Szegény csaj,ilyen éretlen,buta fiúja van...

2013. febr. 11. 11:23
 28/31 anonim ***** válasza:
38%
Az. Én kivágtalak volna, mint macskát eresz alá szarni! Bunkó vagy, nincs önuralmad, nem tiszteled a barátnődet(?)... A férjem csak 1 évvel idősebb nálad, mégsem áll fel neki minden féle rib@ncra. Ja, és ő is megnézi a jó nőket, meg is beszéljük a látottakat... Szóval ezt buktad. Nem mindenkinek lebeg a szeme előtt egy megdugható pin@, csak te vagy ilyen gyökér!
2013. febr. 11. 11:51
 29/31 anonim ***** válasza:
34%
Tipikus példa: ha egy férfinek feláll egy nőre, aki nem a barátnője, akkor az mocskos disznó, de ha egy nő fűvel-fával dugatja magát, akkor csak szereti a szexet, ahogy mindenki, és tök természetes dolog.
2013. febr. 11. 11:55
 30/31 anonim ***** válasza:

29es,tévedsz,nincs megkülönböztetés,legalábbis részemről...

Egy csajtól is csúnya ,szemét dolog lenne,mint a kérdezőtől.

Aki 1 évvel öregebb nálam,mégis látom,mien éretlen egy kapcsolathoz.

2013. febr. 11. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!