Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most így kicsit komikusan hangzik, de a barátnőm azért nem szól hozzám 3 napja, mert felállt a cerka a barátnőjére. Szerintetek ez normális?
Utolsó,
így van.Nekem sem indul be a fantáziám egy "jó pasi" láttán.A nők többsége nem így működik.Kell hozzá a személyiség is,h vonzóvá váljon valaki számomra.
Hidegen hagy minden jó pasi igazából,a párom izgat fel.
A barátnőd nem ismeri a férfi test működését, ez itt a gond! Beszéld meg vele ezt! Nekem van úgy, hogy egy bemondónőre feláll... Egy egészséges férfi. Te pedig legközelebb ügyelj rá, hogy ne lássák meg, még a barátnőd barátnője is meglátta!?! Nem szégyelled magad!
38F.
Kikérem magamnak. Én nem szoktam bámulni más pasikat. Ránézek, ha feltűnő, konstantálom és ennyi.
Nemhogy még elképzeljem, hogy hű de izzadnék alatta..
Ma megbeszéljük este, ha addig élek is:) Aztán jöhet a békülő szex:D
Egyébként aki kérdezte: 24 vagyok. 2x12:)
Én pasi vagyok.Én is meg szoktam nézni a nőket,de ha van valakim,akkor nem gondolkodom,hogy milyen az ágyban.
És hát nem tudom,én szexeltem már nem keveset,egy szép kivillanó comb nem elég ahhoz,hogy felálljon.Még a meztelenség se,oda érintés kell.
Szegény csaj,ilyen éretlen,buta fiúja van...
29es,tévedsz,nincs megkülönböztetés,legalábbis részemről...
Egy csajtól is csúnya ,szemét dolog lenne,mint a kérdezőtől.
Aki 1 évvel öregebb nálam,mégis látom,mien éretlen egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!