Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most így kicsit komikusan hangzik, de a barátnőm azért nem szól hozzám 3 napja, mert felállt a cerka a barátnőjére. Szerintetek ez normális?
Egy ismeretlen nő az utcán az egy dolog, egy barátnő az egy másik.
Én is megsértődtem volna, de azért 3 nap az túlzás.
Kicsit serto tenyleg, de nem tehetsz rola, en max aznap hatagudtam volna, de nem napokig!
Akkor ha valami komoly dolog miatt haragszik majd rad, evekig nem all veled szoba?
Nekem is elég rosszul esett volna. Elég sok nőt láthat nap mint nap, a barátnőimen ne legeltesse,én se csöpögök az ő barátaitól,nem tudom fordítva hogy esne Neked pl...
Legeltesse a szemét mikor egyedül van,utcán,boltban stb...de főleg ne előttem,meg főleg ne a barátnőimre.
Tiszteletlen voltál, és ha ennyi önuralma sem lenne a pasimnak, arra gondolnék valszeg hogy a csábításnak sem állnál ellen. Arról már nem is beszélnék, hogy milyen barátnő lehet az olyan aki incselkedik a másik pasijával...
Dobd fel egy hármas ötletét a barátnőjével együtt. Ha nemet mond, akkor dobd a csajt!
Komolyra fordítva meg: ez erőteljesen gyerekes viselkedés, nem tudom hány évesek vagytok, de ebből kinő egy idő után az ember.
Az a rosz ebben,hogy nem tudhatja,megcsalnád-e azzal a ribanc barátnőjével.Mert normális barátnő meg nem örül ennek...
Szerintem simán megcsalnád...
Pl minek kell bámulni?
Teljesen megértem a nődet,neked hogy esne az,ha látod,hogy az egyik barátodra izgul fel a csajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!