Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi max. mennyit "tud" várni a barátnőjére, hogy lefeküdjön vele? Mi a normális?
szerintem ez attól függ például, hogy hány éves a srác.
meg hogy mennyi ideje vagytok együtt.
miért, még úgy érzed nem szeretnéd vagy esetleg ellenzik a szülők? amúgy szerintem ha igazán szeret, vár akármeddig, főleg ha mondjuk kielégíted néha orálisan v ilyesmi..:)
hiszen azért mindenkinek igénye van egy kis izgalomra, hevességre.:P
Szia!
Sztem is ez pasifüggő. A legtöbb pasi nem tud sokat várni, ők ha nem kapják meg hamar a nőt akkor vagy félrelépnek vagy odébbállnak. A volt barátom engem 3 hónap után hagyott ott emiatt, mert nem feküdtem le vele, neki előttem volt vagy 6 bnője. Most meg találtam 1 fiút, aki ilyen téren nyugodtabb típus,mint én, s mellette nem félek, h el fog hagyni, ha nem fekszek le vele x időn belül, mert mint embert szeret, nem csak a p*nát látja bennem. De vszínú 4-5 hónap után le fogok feküdni vele, mert szeretem, s ő is engem.
Szóval akkor feküdj le vele, ha teljesen megbízol a srácban már, s ne csak azért h nehogy otthagyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!