Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a veleményetek? Ilyen hozzá állással nem várhatok sikert ugye?

Figyelt kérdés
Ha tetszik nekem egy lány,és akarnák tőle valamit,mindig ezt gondolom:-a hagyom,hisz ugy sem akarna tőlem semmit,szerintem be sem jövök neki,miért pont velem járna,lehet szóba se állna velem,és inkáb nem teszek semmit.Sokan megmondták hogy szép vagyok,a külsőmmel nincs baj,de én nem igy látom.
2013. febr. 11. 08:24
 1/6 ASOT ***** válasza:

Hát ilyennel nem.

Ezen változtatnod kell, légy férfi (még ha 15 éves vagy akkor is) és lódulj neki.

2013. febr. 11. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Most az a kérdésed, hogy ha nem indulsz egy versenyen, akkor nyerhetsz-e? Szerintem pedig ez nem kérdés.
2013. febr. 11. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Szedd össze a bátorságodat és hajrá!
2013. febr. 11. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a jó pasikkal.

22l

2013. febr. 11. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el. Írhatok én itt kisregényt, hogy önbizalmad legyen, de nem attól lesz mert én azt írtam. Minden fejben dől el!
2013. febr. 11. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Néha hallgatni kell a megérzésekre, mert jót súgnak. Tapasztalat! Hogy megfogadod e rajtad múlik..
2013. febr. 11. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!