Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevagyok zavarodva érzelmil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevagyok zavarodva érzelmileg, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van a barátnőm, fél éve együtt vagyunk. Nagyon-nagyon szeretem és szerintem szerelmes is vagyok belé.Viszont vannak más csajok is akikkel összejöhetnék, de azokkal max. pár hétig járnék, hogy meglegyen a szex aztán vissza a csajomhoz. Érzelmi vagy szerelmi kapcsolatot senki mással nem akarnék de testit igen. De persze hozzá is nagyon vonzódom testileg is :D. Csak az ösztönök élednek fel bennem vagy a szerelmem múlik felé? :/

2013. febr. 5. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
nem bírsz a monyoddal, ennyi. adj hálát az égnek, hogy van csajod, sokan cserélnének veled, de neked nem elég egy pina. szégyelld magad
2013. febr. 5. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Múlik...egyszer minden elmúlik, az elmúlás az halálbiztos. Egyszer elmúlsz te is, és én is és mindenki.
2013. febr. 5. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:

Jah és ő TÉNYLEG HALÁLOSAN szerelmes belém másfél éve, miattam nem feküdt le eddig senki mással rajtam kívül stb.

16 a bnőm.

17/f

2013. febr. 5. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
fél aztán tényleg nagy idő..hány éves vagy?
2013. febr. 5. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Aki ilyeneken töri a fejét,az legalább ne hazudja azt,hogy szereti a másikat.

Aki szereti,az csakis kizárólag 1 valakivel akar szexelni is.Ebben nincs kivétel.Szerintem szakíts,próbáld meg felszedni a másikakat,ami nem biztos hogy sikerül,aztán keress még csajokat.Azt a szerencsétlent,akivel most jársz,meg hagyd meg normális pasiknak.

2013. febr. 5. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Te egy igazi nagy barom vagy...
2013. febr. 5. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Vasvillára szednélek! :D
2013. febr. 5. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Fúúú..szánalom a köbön..csak a barátnődet sajnálom..valami oka csak van, hogy mással akarsz szexelni!? Ha szereted és mégis..vagy nem szereted már.. csak megszokás, vagy valamit nem kapsz meg tőle, unalmas a sex? Tegyél érte, hogy jobb legyen!

"azokkal max. pár hétig járnék, hogy meglegyen a szex aztán vissza a csajomhoz."

Te a nőket egy használati tárgynak tekinted? Kihasználnád azokat is akikkel csak sex miatt lennél, meg a barátnődet is totál hülyének néznéd.. gratulálok! Vegyél inkább guminőt és maradj magadnak!

2013. febr. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!