Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én most érzelmileg zsarolom a párom?
1,3 éve járunk,én 21 ő 24 éves. mindig is féltékeny típus voltam. De most annyira kiakadtam mint még sosem. Van egy lány akivel egy suliba járnak, és elég sűrűn beszélgetnek,mert elvileg barátok. Ami eddig nem is zavart. De pár hete elmentek együtt moziba. A párom azzal indokolta, hogy nincs kivel megnézni a filmet (mivel nem lakunk túl közel egymáshoz, meg engem nem is érdekelt.) így mint két barát elmentek.Ahogy ő fogalmaz "mint két ember"...Erre kiakadtam ő azt mondta azt hitte megbízom benne olyannyira, hogy nem akadok ki már ilyesmin. Meg is bízom, de nem esik jól, hogy tett a véleményemre és elment vele.Miközben én sosem mennék pasikkal kettesben mozizgatni.
Aztán továbbra is beszélgetnek, múltkor kiderült arról álmodott a párom, hogy majdnem megcsókolta ezt a lányt,de ő elfordult...mivel kiszedtem belőle, ez is egy hosszabb sztori de a lényege ennyi. Tudom ,hogy csak egy hülye álom..de a legjobban az akasztott ki ,hogy mind ezt el is mondta a csajnak, hogy ő miről álmodott. Amit azzal indokolt ,hogy poén...
Most úgy álok ,hogy teljesen összeomlottam, és választás elé állítottam ,hogy vagy vele beszélget továbbra is, vagy velem marad,mert nem tudok ebben a tudatban élni. Ő pedig azzal jön, hogy én érzelmileg zsarolom, és minek nem tudok megbízni benne,mert ő csak engem akar, és elég kellene ,hogy legyen a puszta szava,hogy lenyugodjak.Mert utálja, ha megakarják neki mondani mit csináljon..Én meg vagyok az értetlen hülye gyerek,aki felfújja a dolgot. Ti mit gondoltok erről?
A pasi helyébe úgy ott hagynálak mint a szél.
Féltékenykedj a tükör előtt magadnak. egyetlen ember nem a tulajdonod, ha pedig ezt nem vagy képes elfogadni akkor élj egyedül de ne más embert tegyél tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!