Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én most érzelmileg zsarolom a párom?
1,3 éve járunk,én 21 ő 24 éves. mindig is féltékeny típus voltam. De most annyira kiakadtam mint még sosem. Van egy lány akivel egy suliba járnak, és elég sűrűn beszélgetnek,mert elvileg barátok. Ami eddig nem is zavart. De pár hete elmentek együtt moziba. A párom azzal indokolta, hogy nincs kivel megnézni a filmet (mivel nem lakunk túl közel egymáshoz, meg engem nem is érdekelt.) így mint két barát elmentek.Ahogy ő fogalmaz "mint két ember"...Erre kiakadtam ő azt mondta azt hitte megbízom benne olyannyira, hogy nem akadok ki már ilyesmin. Meg is bízom, de nem esik jól, hogy tett a véleményemre és elment vele.Miközben én sosem mennék pasikkal kettesben mozizgatni.
Aztán továbbra is beszélgetnek, múltkor kiderült arról álmodott a párom, hogy majdnem megcsókolta ezt a lányt,de ő elfordult...mivel kiszedtem belőle, ez is egy hosszabb sztori de a lényege ennyi. Tudom ,hogy csak egy hülye álom..de a legjobban az akasztott ki ,hogy mind ezt el is mondta a csajnak, hogy ő miről álmodott. Amit azzal indokolt ,hogy poén...
Most úgy álok ,hogy teljesen összeomlottam, és választás elé állítottam ,hogy vagy vele beszélget továbbra is, vagy velem marad,mert nem tudok ebben a tudatban élni. Ő pedig azzal jön, hogy én érzelmileg zsarolom, és minek nem tudok megbízni benne,mert ő csak engem akar, és elég kellene ,hogy legyen a puszta szava,hogy lenyugodjak.Mert utálja, ha megakarják neki mondani mit csináljon..Én meg vagyok az értetlen hülye gyerek,aki felfújja a dolgot. Ti mit gondoltok erről?
ma 15:29
Jó ég... én múltkor azt álmodtam, hogy barátom Batman... akkor most tényleg ő az? :D jesszus, ez egy hülye álom :D nem befolyásolhatod hogy mit álmodj :D bár vannak akik képesek rá de most nem erről van szó :D
Kérdező: szerintem is felfújod a dolgot.
Nem az álom esett rosszul,és különben is elfordult még álmában is...Hanem az, hogy elmondta neki, semmi köze hozzá szerintem. Meg elmondta a csajnak ,hogy nekem rosszul esett ,hogy elmentek ketten moziba..Nincs köze a magánéletünkhöz sem szerintem.
Ahogy látom eltérnek a vélemények. Ez amolyan emberfüggő is ki hogy viseli az ilyet, valaki semmi jelentőséget nem ad neki,valaki meg szenved miatta. Én nem egy pasit utasítottam vissza miatta, akkor elvárom ,hogy velem is tisztességesen viselkedjen. Ha nem jelent neki semmit, akkor megérti ,hogy nekem rosszul esik, és mellőzi vele a beszélgetéseket sulis kapcsolaton kívül... Ha nem érti meg, akkor meg ennyi volt. Ezt nem tudja más helyettem eldönteni csak én:) Azért köszönöm szépen mindenkinek!
Szerintem egy kicsit állj meg és gondolkodj! Nem is olyan régen voltam hasonló helyzetben, szóval megértem, de azért nem kell elhamarkodott kijelentéseket tenni!
A párod hibázott, hogy nem mutatta be neked ezt a barátot és hibázik, hogy nem tartja vele a két lépés távolságot, ÁMDE... csak azért mert ez a barát nőnemű, nem tilthatod el tőle, sőt, mondok jobbat, ha ilyen választás elé állítod, a csaj pedig teletömi a fejét, akkor jó eséllyel te fogsz alul maradni. Kell ez neked?
Én ezt megtettem. Rengeteget nyeltem, nálunk a csajt fűzögette előttem, csak nem adta be a derekát, aztán hú de legjobb spancik lettek és amellett hogy koliban szomszédok voltak, még mindenhova együtt is jártak. Aztán találtam olyan beszélgetéseket, hogy nem akarnak együtt bulizni, mert ki tudja mire vezetne, stb és nálam elszakadt a cérna, de úgy rendesen! Választás elé állítottam, a képembe röhögött, majd kb közölte, hogy vagy megszokom, vagy megszökök. Ergo a házisárkányságom és zsarolásom gyakorlatilag a viszájára fordult, választhatok én, vagy elfogadom így, vagy leléphetek... Én mindig hisztiztem miatta, de szerencsére a csaj kicsit elásta magát a párom szemében, így magától megoldódott a probléma és akkor ismét nyomatékosítottam a dolgot, hogy igen, a csaj eddig is arra játszott, hogy ő legyen a párom életében a number 1 ne én, és ha ezekután sem felejti el, akkor bizony mostmár énsem nyelek tovább. Elfelejtette, azóta tök nyugodt és boldog a párkapcsolatunk. :)
Akik tényleg csak lány barátai, eljár velük bulizni stb, nekik bemutatott, megismerkedtünk, összehaverkodtunk. Nem vagyok velük egy kategória, így sosem lesznek legjobb barátnőim, de tudom, hogy nem a párom esetei, ahogy nekik sem a párom, ennyire már kiismertem a köztük lévő viszonyokat és nem zavar ha elmegy velük valahova.
Én amit a helyedben tennék... fognék egy srác barátot és ugyanazt csinálnám, amit ő veled. Te se kerüld az ilyen szitukat, ha ő sem képes rá, ennyi. Eltiltani úgysem fogod tudni őket egymástól.
Szerintem kérd meg, hogy mutasson be a lánynak. A legjobban úgy ismerheted meg az ellenséget, ha a bizalmába férkőzöl :) nekem is vannak jócskán fiú barátaim, sőt, van köztük olyan is, akivel régebben elcsattant jópár csók, ma mégis inkább tesókként tekintünk egymásra. Persze az én Párom is veszettül féltékeny volt, aztán elmagyaráztuk neki, hogy nincs oka rá, azóta jobban megismerték egymást és jó haverok lettek :) viszont van olyan is, akinek a mai napig kitaposná a belét, ha meglátná, mert a pali elég feltűnően csapta a szelet, holott tudta, hogy Vele vagyok.
Szóval először tényleg tudd meg, hogy barát-e vagy ellenség...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!