Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már azt, hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már azt, hogy meg szakad a szívetek?

Figyelt kérdés
Én lassan 5 éve ismertem meg valakit, első pillantásra bele szerettem. Együtt voltunk kb. 6 hónapot. Majd ő külföldre ment. Akkor majd meghaltam, de pár hónap múltán már nem hiányzott és elkezdtem járni mással. Aztán 1 év múlva haza jött. És onnantól kezdve ment köztünk ez a se veled se nélküled. Egészen tavaly nyárig amikor befejeztem a sulit és külön váltunk. Azóta eltelt 9 hónap. 2 pasival voltam azóta de nem ment. Vele nem tartom a kapcsolatot. Fogalmam sincs mi van vele. De nem bírom őt elfelejteni. Nem megy. Ajánlottak egy svájci munkát 6 hétre ,de most már azon gondolkozom, hogy lakni is külföldre mennék, hogy még távolabb kerüljek tőle. Se a szüleim, se a barátaim nem tudtak-tudnak róla mivel én akkor még csak 15 voltam ő meg 30. Ezért nehéz megmagyaráznom, hogy mi lett velem. Valaki volt már így? És mit tett (mit tudott tenni), hogy elfelejtse? Köszi a válaszokat. 19/L
2013. febr. 9. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
éreztem már.. telt az idő és jobb lett. foglald el magad!
2013. febr. 9. 23:05
 2/10 anonim válasza:
TE 15 ő 30? sztem ez ígx sehogyse menne .....mire te eléred a bulizás éveit ő már lassan nyugdíjas lesz...
2013. febr. 9. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy éreztem.

De majd 5 év múlva, ha idősebb leszel, akkor rájössz, hogy ez eleve halálra volt ítélve.

1 évig mást használt, aztán jól jöttél neki te. Egy ideig.

Figyelj, ő 30 volt. Egy 30-as férfi ritkán szerelemes és akkor se mutatja ki.

Használati eszköz voltál neki. És hidd el,jobb is, hogy vége.

Most már keress egy olyan férfit, aki méltó hozzád, és nem csak azért van veled, mert ropogós vagy és simát átverhető.

Ezért is csinált meg mindent veled.

Majd találkozol olyannal, akibe még jobban beleszeretsz, és ő képes lesz eltünteni ezt a szenvedést.

2013. febr. 9. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát,egyszer,és majdnem meg is haltam...

Szauna + szex = életveszély.

Abban a helyzetben,amiben te,még nem voltam.

2013. febr. 9. 23:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Reggeltől estig melózók, de nem bírom kiverni a fejemből sehogy se. Még hétvégéket is elvállalom, ha lehet. Ha itthon vagyok akkor is mindig csinálok valamit, hogy eltereljem a figyelmem. De semmi. Én mindig is az idősebbekkel éreztem jól magamat. Nem igazán találtam meg a velem egy idősekkel a hangot. Egyik barátom sem volt velem egy korú még idősebb is volt mint ő. Szerintem meg 15 év nem nagy kor különbség.
2013. febr. 9. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak szerinted,de most nem vagy olyan,aki tisztán gondolkodna.Nekem ha leszek 30,tuti nem kell 15 éves.Mert túl nagy a korkülönbség,meg eleve,még nem érett,nincs kiteljesedve az egyénisége,egy gyerek.
2013. febr. 9. 23:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy mit gondoltok róla. Hogy csak azért kelletem neki mert szűz lány, de tudom, hogy szeretett. Amíg külföldön volt azt mondta nem volt senkivel, de ha volt is nem érdekelt mert én is voltam mással. de én hittem neki. Ő volt a tökéletes ember, a legjobb ember akit valaha is ismertem. Szerintem 15 év nem nagy korkülönbség. Ő nem akart velem elsőre össze jönni pontosan a korkülönbség miatt. Én akkor már rég nem voltam gyerek. Nem szexre gondolok, ő volt az első. Hanem az élet nehézségeire.
2013. febr. 9. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen becsapható csajok miért nem velem jönnek össze?

Igaza volt az egyik előzőnek,pár év mulva már érteni fogod,hogy ez nem mehetett volna jól.

2013. febr. 9. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te tényleg elhiszed amit most leírtál? Látod, 5 év múlva ezt a maszlagot nem eteti meg veled, hogy nem volt nővel. Egy férfi sem bírja ki addig!

Ha szeretett volna, magával visz, vagy marad veled, de semmiképp sem hagy cserben.

Álomvilágban élsz, mert még szerelmes vagy.

De hát 19 évesen hogy lehet ilyen naiv valaki?

2013. febr. 10. 00:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye. Azt hiszitek mind, hogy egy hülye kis tini p*csa vagyok. Azért nem mentem vele mert én nem akartam otthagyni a sulit és ő nem is engedte. Én pedig nem akartam azt hogy elszalasszon egy olyan lehetőséget, hogy külföldön tudjon dolgozni. Ő mondott fel kint egy év után és haza jött. Mert szeretett. De én tudom, hogy én szúrtam el amikor haza jött. Miattam nem működött és én hagytam el. Már nagyon bánom, de nem akarok neki több fájdalmat okozni. Azt szeretem volna tudni, hogy mikor tudom őt elfeledni, hogy van e valami tuti tipp amitől nem gondolok rá annyit. Erre ti csak pocskondiázzátok őt engem meg egy mindenre rávehető buta kis p*csának gondoltok. Tudom, hogy a legtöbb férfi ilyen korban mit akar csak, de a kivétel erősíti a szabályt!
2013. febr. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!