Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy sokkal jobb párkapcsolat nélkül?
Én is részben azt érzem, de a másik felem meg úgy odabújna egy pasihoz, aki szeret... De úgy vagyok vele hogy legalább egy gonddal kevesebb :D élvezd a szingliéletet :)
17/l
Miért érzed ezt kedves kérdező?
Egyébként én néha érzem úgy.
Szerintem ilyen időszaka mindenkinek van. Én épp reggel dühöngtem egy kedves férfi ismerősömnek hogy most úgy vagyok velük mint a zsiráffal, szép szép, de otthonra nem kéne. Ő jót mulatott a párbeszéd alatt, de meg is nyugodtam.
Mindennek megvan a jó és rossz oldala. Egy párkapcsolatért küzdeni nem feltétlen rossz. Sőt. A végeredmény csodálatos. Csak amikor az ember kicsit besokall, akkor érez ilyen. Én is besokalltam, de tudom nem tart sokáig, hisz a kissé elérhetetlen ember mindig eléri hogy jókedvem legyen Vele.
Milyen stresszre gondolsz?S,hogy-hogy vidámabb nélküle?
Nem szoktatok együtt nevetni már?
Fejtsd ki bővebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!