Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy azt éreztétek, hogy sokkal jobb párkapcsolat nélkül?
Volt az eddigi kapcsolataimnak vidám, boldog szakasza, de ez nem volt több 2-3 hónapnál. Utána valahogy mindig rossz lett én meg egyre depisebb.
Ezért gondolom úgy, hogy jobb egyedül.
Majd jön valaki olyan, akivel nem csak 2-3 hónap lesz jó, hanem egy egész élet.
Nálam nagyon sokáig a 2 hónap volt a vízválasztó. Valami átok folytán 4 "barátommal" is 2 hónapig voltam együtt.. Vagyis kicsivel több, de ugye 2 hónapig volt király minden, aztán meg valami hirtelen pf.
Aztán találkoztam az exemmel, nála eléggé izgultam, hogy mi lesz majd, aztán lehúztunk egymás mellett 1,5 évet. Igazából az tényleg másfél évnek tűnt, talán még kicsit többnek is, ami nem annyira jó, mert ugye nyűglődős volt a végefele.
Aztán találkoztam a mostani párommal, vele pedig csak úgy elrepült a 2 év. :)
Szóval jönni fog majd valaki olyan is, akivel jobb lesz.
Esetemben kb. "nincs férfi nincs sírás":D
12-es, szerencsés vagy, hogy végül megtaláltad, akivel jó.
Én úgy érzem nagyon sokat adtam bele a párkapcsolataimba és így is kevésnek találták a párjaim. Én pedig lemerültem ettől érzelmileg...teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!