Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál aludni szimpla ágyon a pároddal?
Figyelt kérdés
Mi az első perctől kezdve úgy aludtunk és egész nyugodalmas éjszakáink voltak. Erre most egyszer csak képtelenek vagyunk, iszonyat kényelmetlen...nem értem, eddig miért nem zavart? alig telt el pár hónap2013. febr. 9. 15:59
1/10 anonim válasza:
aludtunk már úgy pár órákat, bár egy egész éjszakát még sosem. akkor kényelmes volt
2/10 anonim válasza:
Persze :)Vele bárhol kényelmesen alszom,nem gond,ha össze kell bújni... de tényleg,mi mindig egymást átölelve alszunk :))11 év alatt megéltünk együtt egy s mást ...a lényeg,hogy együtt legyünk.
3/10 anonim válasza:
Egy két alkalommal előfordult, de hosszútávon nekünk nagyon kényelmetlen lenne.
4/10 anonim válasza:
Szia! Sajnos mi nem tudnánk szimpla ágyon aludni együtt. Pár órát még ahogy, de mindketten nagyon forgolódósak vagyunk, így kényelmetlen lenne nagyon. :)
5/10 anonim válasza:
Mi tudunk. Kapcsolatunk elején hol egyikünknél, hol másikunknál aludtunk szimpla ágyon gond nélkül. Mióta együtt élünk van franciaágy, de hiába, mi akkor is mindig csak az egyik felén alszunk. :)
6/10 A kérdező kommentje:
szerintetek mi lehet az oka h pár éjszaka óta képtelenek vagyunk rendesen aludni? nincs túl meleg, minden a régi és mégis
2013. febr. 9. 16:28
7/10 anonim válasza:
mi eddig csak franciaágyon aludtunk, én biztos nem tudnék szimpla ágyon aludni. ő tudna, mert most is kb annyi helye van, vagy annyi se :D mert én meg úgy alszom h kb 3/4 ágyat elfoglalom, nekem úgy a kényelmes :D neki nem okoz problémát szerencsére. nagyon ritkán alszunk összebújva, mert hamar melegünk lesz, és nekem kényelmetlen is.
8/10 anonim válasza:
Lehet hülyeséget mondok, de nálunk az exemmel akkor jelent meg ez a probléma, mikor elhidegültünk egymástól. Az elején gond nélkül aludtunk az egyszemélyes ágyamban, kényelmes volt, jól aludtunk, a végefele valamelykünk mindig a földön aludt mert nem tudtunk aludni, reggel fáradtan, gyűrödten ébredtünk.
9/10 anonim válasza:
Ugh, én még dupla ágyon is utálok vele aludni. Az alvást mindenkinél jobban szeretem, az az én időm.
10/10 anonim válasza:
16:40-essel kell egyetértenem! Párommal (expárommal) mindig szimpla ágyon aludtunk,mert majdnem egy évig nem mutattam be itthon és náluk csak heverő volt. Nagyon jó volt úgy aludni,hogy mindig egymáshoz értünk. Aztán bemutattam itthon egy év után,és nekem nagy ágyam van,de itt már nem tudtunk úgy aludni,hogy összebújva. Illetve ő tudott volna,de én már nem és idegesített,hogy bújt. És már náluk is csak feszengtem,ha ott kellett aludnom,nem volt helyem,zavart,hogy rámszuszog,stb. Hamarosan szíktottunk (na persze más okok miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!