Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálad volt olyan, hogy mindene...

Nálad volt olyan, hogy mindenen összevesztél a pároddal? Mitől lehet? Minden apróságon berágok, félreértem. Másnál előfordult?

Figyelt kérdés
Nem ismerek magamra,teljesen befordultam.A párom sokat dolgozik,sokat veszekszek vele.Nem akarok,mégis mindenen megsértődök.:( Mitől lehet ez?Depresszió? Nem történt velem semmi olyan,amitől befordulhatnék.
2012. okt. 16. 22:09
 1/10 anonim válasza:
45%

javaslom nézd meg ezt a videót (akár a pároddal együtt):

http://www.youtube.com/watch?v=xl-fRkJv29o&feature=related

a férfi és a női gondolkozás közötti különbségekről szól,

kicsit hosszú (50 perc) de megéri

2012. okt. 16. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt :(

Csak én már saját magam sem tudtam elviselni.. És ezért szakítottam is vele, mert szegény nem érdemelte meg :S

2012. okt. 16. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
ja. most pl. ilyen van. de tudom h azért mert sok a feszkó. mondtam is neki h legyen türelmes és ne haragudjon meg rám.
2012. okt. 17. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
sajnos mi nők ilyenek vagyunk, hajlamosak vagyunk túlreagálni dolgokat főleg ha úgy érezzük hogy párunk nem törődik velünk eleget. Ezáltal szeretethiányosak leszünk. Plusz ott a menstruáció előtti pár nap. Sok nő teljesen kifordul olyankor magából.
2012. okt. 17. 01:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló "hisztis" korszakomat élem most és végignéztem a videót, amit az első belinkelt. Nagyon köszi! :)
2012. okt. 17. 02:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem túl jó világot élünk, minden apró probléma felnagyítódik és úgy érezzük fordulóponthoz érünk, akár naponta többször és egy egyszerű wc ülőke lehajtást akár a válásig képesek vagyunk turbózni.

Nem vagy egyedül, másutt is előfordul. Végy nagy levegőt és szépen mond el a párodnak ami bánt, csak úgy tudjátok megoldani....és ami még nagyon fontos: öleld meg :)

2012. okt. 17. 08:09
 7/10 anonim válasza:

Nem lehet megnézni a videót, amit az 1. válaszoló belinkelt. (Kiírja: a videó privát, sajnáljuk.)

Valahol máshol megtekinthető?

2014. okt. 9. 16:24
 8/10 anonim válasza:
Miről szólt ez a videó? Valaki tud segíteni?
2014. okt. 16. 22:04
 9/10 anonim válasza:

Sajnos a másik nem elérhető már... Ez hosszabb és kicsit érdekes az előadásmód :) de a lényeg benne van és érdemes meghallgatni.

https://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w

2014. okt. 17. 11:39
 10/10 anonim válasza:
Köszönöm, hogy belinkelted, mihelyst lesz rá időm, végighallgatom!
2014. okt. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!