Nálad volt olyan, hogy mindenen összevesztél a pároddal? Mitől lehet? Minden apróságon berágok, félreértem. Másnál előfordult?
javaslom nézd meg ezt a videót (akár a pároddal együtt):
http://www.youtube.com/watch?v=xl-fRkJv29o&feature=related
a férfi és a női gondolkozás közötti különbségekről szól,
kicsit hosszú (50 perc) de megéri
Nálam is ez volt :(
Csak én már saját magam sem tudtam elviselni.. És ezért szakítottam is vele, mert szegény nem érdemelte meg :S
Nem túl jó világot élünk, minden apró probléma felnagyítódik és úgy érezzük fordulóponthoz érünk, akár naponta többször és egy egyszerű wc ülőke lehajtást akár a válásig képesek vagyunk turbózni.
Nem vagy egyedül, másutt is előfordul. Végy nagy levegőt és szépen mond el a párodnak ami bánt, csak úgy tudjátok megoldani....és ami még nagyon fontos: öleld meg :)
Nem lehet megnézni a videót, amit az 1. válaszoló belinkelt. (Kiírja: a videó privát, sajnáljuk.)
Valahol máshol megtekinthető?
Sajnos a másik nem elérhető már... Ez hosszabb és kicsit érdekes az előadásmód :) de a lényeg benne van és érdemes meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!