Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden szavát félreértem, szerintetek ez a végét jelenti a kapcsolatunknak?
Például mond valamit, és én tök máshogy értelmezem, mindig úgy, hogy ő sz@rul jöjjön ki belőle és hibás legyen.
Régen sosem voltam ilyen, most már kezd nagyon betelni a pohár a hülyeségeivel (amit nem máshogy értelmezek, hanem tényleg megtette és úgy, ahogy én tudom).
Szeretem őt, hiányozna, ha vége lenne, és nem tudom, mit tegyek... Amikor csak találkozunk, veszekedünk.. Mindig veszekszünk valamin, amit ő nem úgy gondolt, mégse úgy mondta.
Sokszor volt olyan, hogy mondott valamit, akkor nem gondoltam semmi rosszat bele, és még úgy is nagyon megbántott. Aztán persze jött azzal, hogy ő nem úgy gondolta, blablabla
Szerintem ezért jutottam el idáig.
Hogyan lehetne megmenteni? Igazából én most jóideig nem akarom látni, elegem van belőle.
Nem vagyok szakértő a témában, de egyből rájöttem, hogy nálatok egyértelműen a kommunikációval van a probléma. Szinte elbeszéltek egymás mellett. Próbálj szerintem egy kicsit jobban odafigyelni rá, ha kell kérdezz vissza. Ez még mindig jobb, mintha átfogalmazod a mondatait.
"amit nem máshogy értelmezek, hanem tényleg megtette és úgy, ahogy én tudom".
Ezt mire értetted? Esetleg megcsalt? Na, mert akkor van az igazi probléma. Nem a kommunikációs zavar.
Nem, csak például nem mondott el nekem egy nagyon fontos dolgot ami mindkettőnket érinti. Nem megcsalás, ilyenről szó sincs.
Velem lehet kommunikálni, de ő valahogy szépíti a dolgokat. Pl nem mondja a szemembe, hogy nem áll jól az a felső és ne vegyem meg, és hogy miért mondaná az igazat.
Meg bókolt neten egy csajnak, és ezt is elmondta nekem a haverja, és mint kiderült, a páromnak nem tetszik a csaj, csak kedves volt vele. Mondjuk tényleg nem tetszhet neki, barmi ronda csaj volt..
Szóval ő úgy van ezzel, hogy nem mondja az igazat, hogy ne essen sz@rul, vagy én nem is tudom..
Valószínűleg azért tapintatos veled ennyire, mert nem akar megbántani. Vagy, mert nem érdekli, hogy milyen pulcsit veszel. Ha szeret, akkor tök mindegy milyen ruha van rajtad.
Más pasik a barátnőjük külsejét kritizálja, mindenbe beleszólnak stb. Örülj annak, hogy egy ilyen tapintatos pasival hozott össze a sors.
Az pedig, hogy másik csajnak bókolt, csak azt bizonyítja, hogy egy kicsit növelni akarta az egóját, hogy érezze, más lánynak is bejön. Mert egy bóknak ki is tudna ellenállni, nem?
Végezetül még annyit írnék, hogy, ha valóban zavar, hogy szépíti a dolgokat, mint, ahogy írtad, akkor meg kell neki mondani, hogy legyen veled egyenes. Néha nem fog neked jól esni, de nyugodtan legyen veled őszinte, bármiben. Nehéz erről beszélni a másiknak, de nincs más út. Zökkenők meg minden párkapcsolatban vannak egy probléma után nem szabad feladni az egészet, vagy kétségbeesni.
Hányszor mondtam már neki..
És nekem nyugodtan megmondhatja, hogy nem áll jól valami, de minek mondja a szépet, mikor nem úgy van??
Én 100%-osan őszinte ember vagyok, és nem tudom ezt felfogni, megérteni meg pláne nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!