Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is legyen vége a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is legyen vége a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

18/L 23/F

Már másfél éve vagyunk együtt.

Mostanában mindig azon ment a veszekedés, hogy én (18/L) nem hívom meg őt sehova, mindig nélküle megyek el mindenhova.

(Tudni kell rólam, hogy nagyon kevés barátom van, nem sokat szoktam eljárni, ha meg mégis megyek, akkor meg csak vele.)

Pár napig nem találkoztunk és ki volt akadva, hogy miért nem hívtam fel magamhoz meg ilyenek, pedig beszélgettünk telefonon, meg ilyenek, de kellett egy kis "szünet". Nem szeretnék állandóan a nyakán lenni, és én sem szeretném ha ő ezt tenné.

De azt érzem mintha ő akarna irányítani. Mindig az jó amit ő csinál.

Szeretjük egymást amúgy de néha rájön ez a hoppáré, nem szeretném elhagyni, de nem is érezném magam jól, ha folyton az menne.

Tűrjek egy kicsit és majd jobb lesz, vagy hagyjam ott?

2012. júl. 6. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lesz jobb, hacsak nem tudjátok ezt nyíltan megbeszélni. Tégy egy próbát a beszélgetéssel, ha nem megy akkor zuhanj magadba kicsit, és gondolkozz. Aztán ez idő alatt kikristályosodik benned, hogy szeretnéd e folytatni vagy nem. Én nem feltétlenül folytatnám.

25F

2012. júl. 6. 20:09
 2/8 fünof ***** válasza:
Dehogy legyen vége! Néha mi férfiak bekattanunk néha. Ezzel jelzi, hogy fontos vagy számára. Hihetetlen! egyszer az a baj, hogy (szerintetek) keveset foglalkozunk veletek máskor pedig az ha túl sokat? Azért szakítani, mert szeret téged és minnél többet lenne veled? Micsoda hülyeség! Beszéld meg vele..
2012. júl. 6. 20:11
 3/8 omba ***** válasza:

Én egy 40 éves 3 gyerekes anyának sem feltétlenül tanácsolnám, hogy "tűrjön" - te meg miért tennéd?

Próbáld világosan kifejetni neki, hogy mi a baj - úgy, mint itt fent,- hátha megváltozik.

Nem vagyok optimista ez ügyben, típus kérdése.

Kis időre tudnak intelligensen viselkedni, mint egy egyenrangú párkapcsolatban elvárható, de aztán megint lekopik

2012. júl. 6. 20:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudom, nem is tenném meg vele ezt, hogy otthagyjam.. csak már többször beszéltünk erről, hogy hagyjon kicsit magamra, mert amúgy is egy magánakvaló lány vagyok, de attól még jó vele együtt, csak ő mintha túl sokat kérne.

Szüleim nem nagyon engednek el könnyen, őt pedig elengedik, hisz már felnőtt, és könnyebben is tud mozogni bárhová mint én. De valahyog nem tud megérteni és ebből midig vita lesz.

Hogyan beszéljen meg vele? Nem tudok konkrétat mondani neki, mert nem érti meg, egyszerűen elfelejti az egész beszélgetést is...

2012. júl. 6. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen mindenképp beszélj vele. Lehet hogy őt is zavarják bizonyos dolgok, amikről nem tudsz. Vagy ő is szívesen változtatna. Csak akkor szakíts ha már tényleg nincs mit menteni, de mindenképp kűzdj a kapcsolatért ha szereted őt. :)
2012. júl. 6. 20:15
 6/8 fünof ***** válasza:
öö Te is felnőtt vagy!
2012. júl. 6. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Bocsi, igen, tudom, de nemrég lettem az, ő edig már azért na... :) idősebb

Kicsit kihat ránk ugye a korkülönbség is. Szeretném ha minden jó lenne köztünk egyébként jó vele.

Zavar mondjuk az nagyon, hogy mások mindig mondják nekem, hogy jobbat érdemlek (mármint szebbet) mert hogy nem túl helyes a pasim, de szeretem nagyon, nem tudnám emiatt elhagyni. És tudom hogy más nem szeretne így mint ő, mert ő téynleg megtesz értem mindent, csak kicsit sok néha a szeretete, mintha megfojtana vele.

Szóval ez is nagyon rosszul esik, hogy cikiznek miatta... :(

2012. júl. 6. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a barátaid cikiznek ez miatt akkor nem is igaz barátok. Inkább legyen egy igaz barátod mint száz hamis. A többiek véleményére pedig ne figyelj oda. Engem is szívattak ez miatt, de túl éltem. Szerintem meg érdemled hogy boldog legyél. A kérdésed: "Szerintetek is legyen vége a kapcsolatunknak?" - Szerintem ne legyen vége ha boldog vagy vele, bár a kérdésedből látszik hogy nem ő a tökéletes fiú neked.
2012. júl. 10. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!