Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lett a kapcsolatunknak, nem bírom! Mit tehetek?
Párommal együtt voltunk közel egy évig. Sajnos vége lett, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Olyan jól megvoltunk, bármit megtettünk egymásért. Vége lett, de nem tudom elfelejteni, mindig előtör belőlem.
Ha ennek vége lehetett, akkor bárminek vége lehet, nem bízok már abban, hogy lehetséges új szerelem. Ő mindent megtett értem, és viszont, szó szerint. De ha ennek vége, akkor miben bízhatok?
Nem próbállak vigasztalni,mert tudom,hgy úgy sem tudnálak.Legyél nagyon kedves a barátnőddel,meg udvarias,és beszélgess jól el vele,hogy biztos ő is ezt akarja-e..Én a helyedben ezt tenném.És ha mégsem jöttök újra össze,akkor ne feledd,ogy sok hal úszkál még a tengerben.Most úgy érzed hogy belehalsz,ha nem lehetsz mindig vele,de előbb-utóbb jön majd egy másik lány,aki legalább ennyire megdobogtatja majd a szíved.Csak addig éld túl valahogy,és fel a fejjel.
Szintén 20/F
Hát erre nagyon egyszerű dolgot tudok mondani neked amit már sokaknak elmondtam,fiatal vagy 20 éves és szabad,sok lány van aki még rád vár hidd el.Sok jó és rossz is vár még rád.C'est la vie..
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!