Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit teszel, ha első találkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha első találkozásotokkor belezúgsz egy nőbe, akire mindenben hasonlítasz, akivel szuperül kijössz és remekül elbeszélgetsz, de ő egy harmonikus, boldog párkapcsolatban él (nem mellesleg pedig jóval idősebb nálad)? 22/F

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 01:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az is számít hogy ő mit akar, ha a jelenlegi pasijával akar maradni a fejedre is állhatsz nem fogsz kelleni neki. Én is azt mondom, felejtsd el.
2013. febr. 9. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha a csaj is hasonlóképpen érezne irántad, már rég dobta volna a mostani barátját és veled lenne. Én is voltam úgy, hogy egy este alatt úgy belehabarodtam valakibe, hogy azt hittem, ilyen csak a filmekben létezik. Azonnal tudtam, hogy ott fogom hagyni az akkori kapcsolatomat, mert ha ennyire megfog valakiben valami, az nem lehet a véletlen műve. Meg a környezetemben is láttam ilyet példát: találkozott 2 fiatal, de rögtön úgy egymásba szerettek, hogy egyértelmű volt nekik, hogy egymás mellett a helyük. Pedig a srácnak már menyasszonya volt és a lánynak is komoly kapcsolata volt. Ma már házasok. Sajnos a te sztorid nem ilyen.
2013. febr. 9. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:

a 12-es által felhozott mesebeli sztori 100000 esetből 1szer ha előfordul.

fél éve majd beleőrülsz... én 4 éve.

aztán csak mondják a süket dumát, hogy a szerelem másfél év után elmúlik

az ilyen rohadt, szenvedéses plátói szerelmek, kezdem azt gondolni hogy örökké tartanak.

2013. febr. 12. 01:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, hogy ez a szupernő hány éves lesz és hogy fog kinézni, ha te 32 vagy 42 éves leszel.

A hiúságodat sérti, hogy nem lehet a tied.

Biztos lehetsz benne, hogy van a saját korosztályodban is ilyen jó nő, próbálj keresgélni.

2013. febr. 12. 05:21
 15/15 anonim ***** válasza:

A plátói szerelem rosszabb mint a beteljesült akár egy évtizedig is fáj.

Mindenképp keress normális kapcsolatot.

Egyébként nem is biztos, hogy mindenben illik hozzád.

Lehet, hogy nagyon szereti a pénzt, jólétet, stb. ki tudja még mit, amit nem tudsz neki megadni.

2013. febr. 12. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!