Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A "pasim" már csókolózott én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "pasim" már csókolózott én meg még nem. Én vagyok az idősebb. :S (bővebben lent! )?

Figyelt kérdés

tudom,hogy megakar csókolni mert szokta kérdezni hogy meglepődnék-e ha megcsókolna..

És kicsit félek az első csóktól..Segítsetek lécci,mert nem akarok beégni pláne ha én idősebb vagyok..:(

2013. jan. 16. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:

és most mit csináljunk? gyakoroljunk Veled vagy mi?

amúgy hány évesek vagytok?

2013. jan. 16. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:

és akkor ki hány éves pontosan?

nincs abban semmi ciki, ha ő lesz az első alanyod, sőt, még örülni is fog neki.

2013. jan. 16. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak csináld ahogy jólesik, ne parázz rá.
2013. jan. 16. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Most a pasim szó azért van "-"-ben, mert búzák vagytok és néha ő a srác, vagy csaj és még nem igazán a pasid.
2013. jan. 16. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne kezdj fiatalabb sráccal!
2013. jan. 16. 23:07
 6/10 A kérdező kommentje:

1.A "pasim" szó azért mert még nem igazán járunk,legalábbis abban állapodtunk meg hogy csak onnantól hogyha csókolóztunk..:)

2.Nem kell beszólni de én 13 vagyok,ő meg 12.És KÉRLEK NE MONDJÁTOK MÁR HOGY INKÁBB BARBIZZÁL MEG ILYENEK,MERT MANAPSÁG SZTEM EZ MÁR MEGSZOKOTT...(Am nem soká lesz a szülinapunk.)

3.Sztem egy év azért nem nagy és nem érdekel hogy fiatalabb..:)

4.tudom hogy fura meg minden de ő már csókolózott..xd ( válasz:Nos vegyük úgy hogy elég menő volt a régi sulijában..mert ebben az évben jött át hozzánk)

5.LÉCCI AZÉRT VALAMIT IRJATOK HOGY HOGYAN KELL CSÓKOLÓZNI MERT NEM AKAOK BEÉGNI :S

Köszi..:)

2013. jan. 17. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

nem fogsz beégni, nyugi:)

..már nem...

2013. jan. 17. 20:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy "már nem" ? :S
2013. jan. 18. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Jajj. Erre úgy örülök hogy rátaláltam.

Nos, ne parázz.. Na jó mondom ezt én.

Én is ugyanígy voltam, /én 13 a fiú 12/ ő már akkor rég csókolózott, én meg nem. mi sem jártunk, csak olyan több mint barátság, de kevés mint szerelem.

Ne izgulj. Én annyira boldog voltam, és mindent habos babos rózsaszínben láttam, hogy semmire nem emlékszem most. Ne izgulj, majd ő vezet, annak ellenére hogy te vagy az idősebb, ez a fiú feladata. Nem kell izgulni, majd történni fog minden magától. Sok sikert! Ha kérdésed van bővebb témákról, privit írj! :) És akkor ott próbálok több mindent mondani, vagy ami érdekel:)

2013. jan. 18. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, és 13/L /utolsó voltam/
2013. jan. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!