Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszemre vagy a szívemre kellene hallgatnom?
Ha már úgy állsz neki egy kapcsolatnak hogy valamilyen oknál fogva az agyad ellenáll, annak szerintem nagyon jó vége nem lehet :/ a szív sajnos a legtöbbször rossz tanácsadó.
Mondjuk nagyban attól is függ hogy mi az ok, ha ezt elárulod célratörőbb válaszokat kaphatsz szerintem.
Ez nem esett le, de a lényeg ugyanaz, sőt. Hatványozottan igaz a földön fetrengős sírós rész. Pláne a szív okozta seb mélysége...
Szóval csajként is az eszedre hallgass. A szövegben meg módosítsd képzeletben a "nő"t "pasi"ra. És máris klappol minden.
Üdv az oroszrulettes... :D
kérdező, ha mondanál vmi támpontot a választási lehetőségekkel kapcsolatban...
így ez csak merő találgatás, és ha már az oroszrulettnél tartunk, csupa mellélövés
a korkülönbség szerintem egyáltalán nem számít, a sok lánynak udvarolgatás már annál inkább
egyébként azt szokták mondani, hogy a plátói szerelem múlik el a legnehezebben, ha vkiből ki akarsz ábrándulni, jöjj össze vele, és sikerülni fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!