Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor a szívemre hallgassak vagy az eszemre?
Tegnap szakítottam a barátommal, mert már nagyon ellaposodott a kapcsolatunk, egymáshoz se szóltunk, egymáshoz se értünk, semmi, már hónapok óta, csak kb lakótársak voltunk, és bármikor hiába mondtam el a problémáimat, sose változott semmi.
Így hát éreztem, hogy ideje szakítani. Viszont most mindenre talált megoldást, elmondta mi hogy lesz, min fog változtatni... de elküldtem, hogy hiába minden.
De nagyon szeretem!! És tudom ,hogy ő is engem, csak valahogy nem jött össze, rossz időszakunk volt, de előtte volt pár csodás évünk.
Ha az eszemre hallgatok, akkor tudom, hogy a szakítás a megoldás, mert egyáltalán nem illünk össze.
De ha a szívemre, akkor tudom, hogy nagyon szeretem, ugyanúgy, mint mikor megismertem, csak sajnos tudom, hogy nem működik!!
De annyira érzem, hogy összetartozunk, és ő is ezt érzi. Ilyenkor mi van??? Mi a jó megoldás? :((((
az eszedre. Tudod az érzéseid szépek, de kb. már kidobtad egyszer a kukába és nem véletlenül.
Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!