Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok, h mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, h mit kéne tennem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval azzal a problémával fordulok hozzátok, h van egy srác, aki a baráti körünkbe tartozik, nagyokat szoktunk hülyülni, de a nyáron egy bulin több is történt köztünk mint amit barátságnak lehetne mondani. Smároltunk, és nagyon jól elvoltunk, de aztán nem beszéltük meg, h akkor ez mi volt köztünk. Egyikőnk sem olyan kezdeményező tipus. msn-en nagyon jókat szoktunk beszélgetni, és ott is érezteti, h érdeklem., amikor meg megint összegyűlik a csapatunk, akkor is közeledik, de azért barátok között még se olyan a kapcsolatunk, csak baráti szintű. rossz napom volt ezért egyszer és kicsit bedepiztem, majd láttam, h ő is ugyanúgy érezhetett mint ahogyan én. barátnőmet meg is kérdezte, rákérdezett konkrétan, barátnőm meg mondta, h beszéljétek meg, de ő erre csak azt mondta, h ez nem olyan könnyű... noss szerintetek hogyan tovább vagy mi lehet? :/ teljesen tanácstalan vagyok:/
2009. szept. 5. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem értem mi a kérdés.
2009. szept. 5. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
ja
2009. szept. 5. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem úgy értette, hogy most mit csináljon. Várja meg, amíg a fiú kezdeményez vagy valami. De nem biztos, én se nagyon fogtam föl. Habár szerintem igazán beszélgethetnél vele.... Hisz te is írtad, hogy tanusított irántad némi érdeklődést. :)

2009. szept. 5. 13:34
 4/4 anonim válasza:

Szerintem menj oda és egyszerűen csókold meg.

Ebből nyilván érteni fogja hogy akarsz tőle valamit.

Ha nem akkor monnd el neki hogy érzel és hogy szeretnél vele lenni.

2009. szept. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!