Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, h mit kéne tennem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval azzal a problémával fordulok hozzátok, h van egy srác, aki a baráti körünkbe tartozik, nagyokat szoktunk hülyülni, de a nyáron egy bulin több is történt köztünk mint amit barátságnak lehetne mondani. Smároltunk, és nagyon jól elvoltunk, de aztán nem beszéltük meg, h akkor ez mi volt köztünk. Egyikőnk sem olyan kezdeményező tipus. msn-en nagyon jókat szoktunk beszélgetni, és ott is érezteti, h érdeklem., amikor meg megint összegyűlik a csapatunk, akkor is közeledik, de azért barátok között még se olyan a kapcsolatunk, csak baráti szintű. rossz napom volt ezért egyszer és kicsit bedepiztem, majd láttam, h ő is ugyanúgy érezhetett mint ahogyan én. barátnőmet meg is kérdezte, rákérdezett konkrétan, barátnőm meg mondta, h beszéljétek meg, de ő erre csak azt mondta, h ez nem olyan könnyű... noss szerintetek hogyan tovább vagy mi lehet? :/ teljesen tanácstalan vagyok:/2009. szept. 5. 13:15
3/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Szerintem úgy értette, hogy most mit csináljon. Várja meg, amíg a fiú kezdeményez vagy valami. De nem biztos, én se nagyon fogtam föl. Habár szerintem igazán beszélgethetnél vele.... Hisz te is írtad, hogy tanusított irántad némi érdeklődést. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem menj oda és egyszerűen csókold meg.
Ebből nyilván érteni fogja hogy akarsz tőle valamit.
Ha nem akkor monnd el neki hogy érzel és hogy szeretnél vele lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!