Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok! Mit kéne tennem?
Jelenleg 16 éves srác vagyok!
Van barátnőm több mint háromnegyed éve, de úgy érzem nem szeret....
Ha szakítanék vele az szar lenne nekem nagyon és nem tudnám elképzelni az életet nélküle....
Ha átmegyek hozzá akkor csak egész végig csókolózunk néha megujjazom és kb ennyi.....
De ez nekem így nem megy és ezt nem érti meg nem lehet vele beszélni mert terel vagy besértődik stb....
Nekem olyan lány kell akivel el tudok menni moziba,kajálni stb....De vele nem lehet sehovase menni...
Nem tudom mit kéne tennem....
Tudom de most ha azt mondom, hogy egy gyorsasági csapatnál vagyok szerelő nem hiszed el de így van!
El tudnám intézni, hogy elmennyen egy kört a hungaroringen de nem akar meg ilyesmik....
külföldre se akart eljönni velünk meg semi...
Elsőnek!
Ha a szemébe nézek sex után és azt mondom, gogy "Szeretlek " akkor az alábbi válasz mit jelent? mert nem nagyon értem....
válasza:tudom...
20:02 nek!
Inkább az utóbbibak írnám le mertugye msn en ki van írva, hogy :Iszonyúan imádlak meg ilyesmik de ez nemtudom szerintem nem sokat jelent mert kiírni akármit lehet....
én meg pont ilyen srácot keresek magamnak de egy kicsit fiatalabbat 12,5 /L
XDés persze szex nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!