Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácstalan vagyok mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok mit kéne tennem hagyni a fenébe vagy tovább pedálozni?

Figyelt kérdés
Bevallottam egy lánynak hogy tobbet érzek iránta mint barátság és azt válaszolta hogy: ö nem és hogy most nemjárna velem de késobb/idővel lehet hogy valami lesz mert sose lehet tudni de az még a jövő zenéje. Nagyon jó barátok vagyunk de én többet szeretnék de ha nemmegy akkor megértem és elfogadom ezt a tényt és barátok maradunk. Csak most tanácstalan vagyok hogy mit tegyek pedálozzak tovább próbáljam levenni a lábáról hátha viszonozza az érzelmeimet vagy tartsam a baráti hozzáállást és felejtsem el a szerelmet ? (mindketten 18 évesek vagyunk és osztálytársak)
2009. máj. 22. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

nem nagyon érdemes pedálozni, mert egyértelműen a tuttodra adta, hogy nem akar tőled semmit.

Ha erőlteted, a barátságotoknak vége lehet.

2009. máj. 22. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd. Még így is félő, hogy vége lehet. Én 16 voltam, amikor a jó barátom előállt azzal, hogy szerelmes. Én megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nem tudtam volna vele úgy barát lenni, hogy tudom, hogy ő meg szerelmes.Úgy gondoltam, kisebb szenvedés nem tartani a kapcsolatot, mint fenntartani egy viszonzatlan szerelmet. Pedig szerettem, mint embert!
2009. máj. 22. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A lány egyértelműen nemet mondott, csak kedvesen akart megfogalmazni neked. Szerintem.

Ilyenkor le kell tenned a szerelemről, különben a barátságotok is terhessé válik számára.

Nemem van ilyen barátnőm akinek 6-8 éve elmondtam, h én szerelmes vagyok belé, vagy legalábbis többet érzek a barátságnál, ő meg mondta, hogy szóba sem jövök. Én ezt elfogatdtam, és azóta is aktív barátságban vagyunk. Kitárgyaljuk egymás szerelmi ügyeit, segítünk tanácsot adunk egymásnak. Ez így jó.

Mondjuk az elfogadásban segítet, hogy ismertem és tudtam, hogy tényleg nem vagyok az esete

2009. máj. 22. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Kossz a válszokat így már tisztább a kép és szerintem nem kockáztatom a barátságomat
2009. máj. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!